Fietstassen voor naar kantoor

Stapt u dagelijks op de fiets naar kantoor en zoekt u een fietstas die geschikt is voor woon-werkverkeer? Op Fietstas.com vindt u een uitgebreide collectie met kantoorfietstassen. Deze fietstassen zijn ontworpen met de fietsende forens in het achterhoofd en bieden bijvoorbeeld vaak een speciaal vak voor uw laptop. Bovendien zijn kantoorfietstassen ook gemakkelijk los van de fiets met u mee te nemen als u eenmaal op kantoor bent aangekomen.

Een fietstas voor de laptop
Als u op zoek bent naar een fietstas voor naar uw werk is het meestal zaak dat er een laptop in kan. Een zogenaamde messenger tas heeft doorgaans een speciaal, gewatteerd vak voor de laptop. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kostbare laptop – of tablet, iPad en/of smartphone – goed beschermd vervoerd wordt. Daarnaast is er ook ruimte voor uw andere kantoorspullen. Het handige van een messenger tas is dat u deze aan uw fiets kunt bevestigen, maar ook als schoudertas met u mee kunt dragen. Vaak zijn messenger tassen waterdicht zodat uw spullen ook tijdens een bui droog overkomen.

Een wat grotere kantoortas
Bent u op zoek naar een kantoor fietstas met wat meer ruimte? Dan is een enkele fietstas/pakaftas of eventueel een rugzak een idee. Tegenwoordig zijn er namelijk ook fietstassen verkrijgbaar in rugzak- of handtasuitvoering. Ook dit soort tassen zijn doorgaans prima geschikt voor woon-werkverkeer. Pakaftassen, bijvoorbeeld, zijn net als messenger tassen aan de fiets te klikken maar ook los van de fiets met u mee te dragen. Bovendien zijn ze qua dessin vaak iets hipper dan een messenger tas en kunnen daardoor ook prima doorgaan voor een handtas. Ideaal voor de dames onder ons. Thule heeft een speciale rugzak voor de fietsende forens in het assortiment, die tevens voorzien is van een laptopvak. Kortom, wat uw stijl ook is en wat voor kantoorfietstas u ook zoekt, de kans dat u bij ons slaagt is groot.

Willex Kantoortas                   Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Commuter Pannier 18L Zwart              New Looxs Bari Folla Black          

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 8