Fietstas Coolblue

Op zoek naar een fietstas van Coolblue? We kunnen u melden dat Coolblue stopt met de verkoop van fietstassen. Het is dus straks niet meer mogelijk bij hen een fietstas aan te schaffen. Gelukkig kunt u nog wel bij ons terecht! Fietstas.com is al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. We zijn er trots op dat al vele klanten ons naar volle tevredenheid hebben weten te vinden. Bij Fietstas.com profiteert u niet alleen van ons zeer ruime aanbod en onze concurrerende prijzen, u kunt ook rekenen op deskundig advies en service.

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten tassen. Uiteraard verkopen we enkele fietstassen en dubbele fietstassen, maar we bieden ook specifiekere fietstassen aan zoals stuurtassen, zadeltassen en frametassen. Bovendien onderscheiden we ons van de concurrentie door fietstassen voor specifieke doelgroepen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan fietstassen voor de trekking fietser, fietstassen voor op de kinderfiets en fietstassen voor woon-werkverkeer. Kortom, voor welke gelegenheid u ook een fietstas zoekt, de kans is groot dat u bij ons slaagt.

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service
Onze webshop is zo ingericht dat u snel de fietstas van uw keuze kunt vinden. We hebben een aantal handige categorieën aangemaakt om het zoeken voor u gemakkelijker te maken. Bij elk van onze producten staan duidelijke, unieke foto’s en een uitgebreide productomschrijving. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Ook voor de prijs naar Fietstas.com
Uiteraard is ook de prijs van een fietstas van belang. We bieden veel verschillende tassen aan, in diverse prijssegmenten. Op die manier kan iedereen bij ons een fietstas vinden die past binnen zijn of haar budget. Daarnaast bieden we regelmatig fietstassen aan die in de sale zijn. Kortom, ook voor de prijs gaat u naar Fietstas.com.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 76