Meer dan € 60,-

Op zoek naar een unieke dubbele fietstas van de beste kwaliteit? En mag het gerust wat meer kosten omdat u van plan bent lang met de aankoop te doen? Hier staan onze high-end double bags die opvallen vanwege de materiaalkeuze of hun toepassingen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld leren fietstassen en trekking fietstassen. Alle dubbele fietstassen hieronder vallen in de prijscategorie > 60 euro, en/maar zijn hun geld stuk voor stuk waard!

Een exclusieve dubbele fietstas kopen voor een mooie prijs? Zoveel dubbele fietstassen, zoveel merken en verschillen! Waaronder in deze categorie met high-end varianten. De allerbeste tassen, met extra aandacht voor elk detail.

Om blij van te worden (vinden wij)!

Waarom een dubbele fietstas
Een dubbele fietstas biedt 'in één moeite door' enorm veel opbergruimte voor onderweg. De mee te nemen spullen zijn er ook goed in te verdelen. Tweemaal een ruim compartiment - en vaak aangevuld met overige vakken - zorgt voor een wenselijke indeling en ook letterlijk voor balans. Plaats de dubbele fietstas achterop de bagagedrager - en u fietst stabiel, uitgerust met een prachtige, sterke, praktische tas - voor niet teveel geld!

Past ook op de elektrische fiets
Benieuwd naar de bevestiging op een e-bike? Het antwoord is eenvoudig: de meeste dubbele fietstassen passen ook prima op een elektrische fiets. Is er sprake van een uitzondering? Dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het product!

Prijzen van dubbele fietstassen

Natuurlijk bepalen prijs en budget vaak voor een groot deel waarop de keuze valt. Een goedkope, eenvoudige fietstas met prima basiskwaliteit? Of kiezen voor 'gewoon' goedkoop maar met al meer mogelijkheden en nog hogere mate van duurzaamheid? Liever iets duurder met extra kwaliteit, vernuftigheid en andere, meer bijzondere eigenschappen? Of het liefst een dubbele fietstas die onvoorwaardelijk prijkt in de categorie 'exclusief'? Fietstas.com heeft ze allemaal!

Een exclusieve, high-end dubbele fietstas - of liever een andere prijs?
Klik op de dubbele fietstas(sen) op deze pagina die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en we tonen u die tas(sen) tot in alle details. Zie de bijgaande, veelal extra bijzondere en/of grotere tassen voor fiets en e-bike. Van de beste A-merken, met een prijs vanaf 60 euro. Liever zoeken in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen dubbele fietstassen'.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de dubbele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 17