Fietstas Marktplaats

Als u zoekt op 'fietstas Marktplaats' bent u waarschijnlijk op zoek naar een kwalitatief goede fietstas voor een lage prijs. Op Marktplaats kunt u hiervoor natuurlijk prima terecht, maar weet u nooit helemaal precies wat u krijgt voor uw geld. Op Fietstas.com weet u dat wél. Bij ons krijgt u namelijk een compleet nieuwe fietstas, voor een voordelige prijs. We hebben een aantal laaggeprijsde fietstassen in het assortiment die waarschijnlijk prima passen binnen uw budget. U vindt ze in het overzicht hieronder.

Waarom op zoek gaan naar een tweedehands fietstas als u voor hetzelfde geld een nieuwe kunt kopen? Een fietstas die nog niet gebruikt is, en dus nog geen slijtage vertoont of er al minder mooi uitziet. Natuurlijk zijn er ook aanbieders op Marktplaats die nieuwe tassen aanbieden, maar ervaring leert dat de kwaliteit en service van deze aanbieders niet altijd even hoog is. Fietstas.com daarentegen, is al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. Wij staan voor kwaliteit en service.

Een leuke, goede fietstas voor een lage prijs
Ook voor de kleinere budgetten hebben wij dus een aantal stoere, leuke fietstassen in het assortiment. Voor rond de 20-25 euro heeft u al een fraaie fietstas, of u nou een enkel exemplaar of een dubbele tas zoekt. Neem dus eens een kijkje in onderstaand overzicht. Hopelijk zit er een geschikte tas voor u bij!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 5