Kinderfietsmand

Op deze pagina: alle kinderfietsmanden op Fietstas.com. Een kinderfietsmand is vaak een kleinere uitvoering van een bepaalde fietsmand. Daardoor past deze als gegoten op de kinderfiets. Aan het stuur, op de voordrager of achterop. Natuurlijk kunt u deze kleinere fietsmanden ook gebruiken op een fiets voor volwassenen!

De kwaliteit van een kinderfietsmand die een kleinere afgeleide is van een fietsmand voor volwassenen, is exact gelijk. Ze zijn degelijk en praktisch, waarbij ons assortiment bovendien louter bestaat uit kindermanden van kwaliteitsmerken.

'Serieuze' en schattige kinderfietsmanden
Een klein formaat fietsmand oogt al meteen 'schattig'. Die aanduiding geldt al helemáál voor veel van de andere kinderfietsmanden die u hier aantreft. Er staan namelijk ook stalen kinderfietsmandjes op, met fleurige kleuren en zelfs aanvullende, kinderrijke attributen. Scroll naar beneden en u ziet meteen een aantal typische voorbeelden.

Elk exemplaar biedt extra meeneemruimte
Ook de meer kinderlijke fietsmand-varianten bieden de nodige ruimte voor het meenemen van allerhande spullen. Ergo, deze fietsaccessoire voor kinderen is leuk, vrolijk én praktisch tegelijk!

Kinderfietsmanden en accessoires

Op zoek naar andere soorten fietsmanden? Of kijken naar voordragers om de (kinder)fietsmand op te kunnen plaatsen? Nieuwsgierig naar kratmanden, bakkersmanden, picknickmanden, buikmanden, stuurmanden, metalen fietsmanden? Manden voor samen met de hond, kat of ander huisdier op de fiets of op de e-bike? Op Fietstas.com zijn alle soorten fietsmanden te koop. Naast alle manden zelf vindt u op onze website ook losse accessoires voor fietsmanden.

Kortom, vind hier een mooie kinderfietsmand, andere fietsmandvariant en/of elke bijbehorende accessoire!

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de kinderfietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1