Enkele fietstassen voor minder dan € 30,-

Op zoek naar een fraaie enkele fietstas/pakaftas, maar met een beperkt budget? Op deze pagina staan enkele fietstassen met een prijs van minder dan 30 euro. Deze fietstassen zijn bijvoorbeeld van een budgetmerk of ze zijn in de sale. Ook vindt u hier de wat kleinere fietstassen. Al onze enkele fietstassen zijn van goede kwaliteit én eenvoudig op uw bagagedrager te klikken. U neemt een pakaftas ook handig los van de fiets mee, zoals tijdens het shoppen, boodschappen doen, naar iemand op bezoek of misschien wel tijdens de laatste meters op weg naar uw werk.  

Geen dubbele, maar enkele fietstas kopen? We hebben deze tassen voor de e-bike en ook voor veel andere fietsen, en bieden daarbij een heel ruime keus. Zoveel enkele fietstassen, zoveel soorten! Het belangrijkste voordeel van een enkele fietstas is dat deze wat minder ruimte in beslag neemt én makkelijk van de fiets of e-bike af te halen is. Ideaal derhalve voor tijdens het shoppen bijvoorbeeld. En bij terugkomst? Dan plaatst u de 'pakaftas' ook zo weer op de tweewieler; meestal achterop.

Prijzen van enkele fietstassen

Natuurlijk zijn prijs en budget heel bepalend voor waarop de keuze valt. Heel goedkoop; een eenvoudige fietstas met prima basiskwaliteit? Gewoon goedkoop met meer mogelijkheden en nog hogere duurzaamheid? Iets duurder met extra kwaliteit, vernuftige onderdelen en andere eigenschappen? Of liever een fietstas die onvoorwaardelijk prijkt in de categorie 'exclusief'?

Zóveel keuze, binnen ieders budget
Het kan op Fietstas.com. Het leuke is dat er zo ontzettend veel keuze is, voor elke prijs, binnen ieders budget. Goedkoop of duur: het is vaak een relatief begrip, want sterk gerelateerd aan wat u er voor krijgt. En ook bij onze enkele fietstassen is dat heel veel! In welke categorie een voordelige fietstas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaalgebruik, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) kunnen heel verrassend zijn!

Een fietstas die tot de verbeelding spreekt, voor een mooie prijs!
Kijk maar eens bij de uitvoerig beschreven producteigenschappen. Klik op de enkele fietstas(sen) die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en voor u het weet is de keuze gemaakt. Zie de bijgaande pakaftassen voor fiets en e-bike met een prijs van maximaal 30 euro. Liever zoeken in een andere prijscategorie? Bekijk dan dit overzicht: 'Prijzen enkele fietstassen'.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de enkele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2