Deuter

Bij Deuter zijn ze dol op bergsport en de natuur, en dat komt tot uiting in hun producten. Al sinds 1898 staat het Duitse merk Deuter voor kwaliteit in rugzakken speciaal gemaakt voor wandelen, sporten, trekking, sneeuwsport en meer. Deuter maakt rugzakken in alle soorten en maten: van trekking-, wandel- en alpine rugzakken tot fiets-, urban en schoolrugzakken. En ook aan kinderen is gedacht, met lichtgewicht en ergonomisch vormgegeven kinderrugzakken in vrolijke kleuren. Daarnaast maakt Deuter ook sportieve fietstassen en fietsaccessoires speciaal voor mountainbikes en bikepacking.

Rugzakken met verschillende rugsystemen
Deuter heeft verschillende rugsystemen ontwikkeld,  afgestemd op de specifieke vereisten voor klimmen, wandelen en fietsen. Zo is het Aircomfort mesh rugsysteem gericht op ventilatie, voor rugzakken met een klein tot middelgroot volume, die gebruikt worden op niet al te moeilijk terrein. Het Aircontact-systeem zit direct op het lichaam, met het gewicht vlakbij het zwaartepunt van het lichaam. Ideaal voor het comfortabel dragen van zware lasten en voor een moeilijker terrein. Het Airstripes-systeem is uitermate geschikt voor op de fiets of mountainbike. Rugzakken met dit systeem blijven stevig op de rug zitten en de twee Airstripes-kussens met ventilatiekanalen zorgen voor een goede ventilatie. En het lichtgewicht Deuter Lite-systeem is gemaakt voor snelle uithoudingssporten en dagtochten in de bergen.

Deuter Rugzak Race Air 14+3   Deuter Rugzak AC Lite 17L   Deuter Rugzak Speed Lite 13L

Fietstassen voor MTB en bikepacking
Voor mountainbikers en bikepackers heeft Deuter ook een ruim assortiment, met verschillende series aan fietstassen en -accessoires. Zo zijn er lichtgewicht zadeltasjes en frametassen voor het opbergen van fietsgereedschap, snacks, een smartphone en andere onmisbare spullen voor onderweg. De waterproof Cabezon-lijn bestaat uit mooie, stevige stuurtassen, zadeltassen en frametassen speciaal gemaakt voor bikepacking. Ook de Mondego-serie bestaat uit sportieve en zeer praktische bikepacking-tassen.Tassen en andere accessoires van Deuter
Naast rugzakken maakt Deuter ook reistassen, sporttassen, heuptassen, phone bags en gereedschapstasjes zoals de  Tool Pocket voor het overzichtelijk opbergen van fietsgereedschap. En ook aan handige fietsaccessoires is gedacht. Regenhoezen, drinksystemen voor rugzakken zoals de Streamer, EHBO-sets, money belts, toilettassen, een broekbeschermer en een waterdichte helmhoes voor een fietshelm, het zit allemaal in het brede assortiment van Deuter!

Levenslange reparatieservice: 'weggooien is zonde'!
Duurzaamheid op de lange termijn is belangrijk voor Deuter. De producten van Deuter zijn van uitstekende kwaliteit, oersterk en gaan lang mee. Voor alle Deuter-producten geldt een garantie van twee jaar vanaf de aankoopdatum. Mocht er toch iets stuk gaan, dan kunt u rekenen op de levenslange reparatieservice van Deuter. Niet alleen zodat u langer kunt genieten van uw favoriete rugtas, maar ook om het milieu te beschermen: want repareren is beter dan weggooien!

Verantwoorde producten
Deuter heeft met hun duurzame producten oog voor het milieu en arbeidsomstandigheden. Het bedrijf is daarom een bluesign® systeem partner, met focus op milieubescherming, arbeidsveiligheid en consumentenbescherming volgens de bluesign®-norm. Daarnaast werkt Deuter samen met de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de textiel- en kledingindustrie, vooral in lage-inkomenslanden.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 7