Fietsmanden met een deksel

Een fietsmand met deksel? Dat doet denken aan de bakkersmanden van vroeger! Een fietsmand die afsluitbaar is met een klep, heeft een duidelijke functionele meerwaarde voor de fietsers. Lees verder voor de voordelen van een fietsmand met deksel. Er één of meerdere kopen? Dat kan eveneens in deze shop. We hebben veel, mooie manden!

Fietsmand met deksel tegen slechte weersomstandigheden

Een fietsmand met deksel biedt meer beveiliging en bescherming dan een fietsmand zonder deksel. De inhoud van een fietsmand met deksel beschermt bijvoorbeeld ook tegen regen en hagel. Zo kunt u er makkelijk spullen mee vervoeren die niet nat of beschadigd mogen raken.

Veilig fietsen: alles blijft binnenboord

Voor de normale fietsmanden zijn slechte wegen vaak een vervelende uitdaging. Met name bij het vervoeren van open tassen met kleine voorwerpen. Door de fietsmand met deksel te kopen, voorkomt u dat de inhoud uit de fietsmand vliegt tijdens het fietsen. De fietsmand met deksel is daar namelijk tegen bestand, dus u hoeft tijdens het fietsen ook niet te vrezen voor hobbelige en slecht - of niet - geasfalteerde (fiets)paden.

Geen pottenkijkers

Een fietsmand met deksel biedt ook voordelen als het gaat om 'privacy'. Is de inhoud van uw fietsmand u heilig? Dan is een fietsmand met deksel de oplossing tegen pottenkijkers bij de stoplichten of tijdens het fietsen. Natuurlijk snappen wij ook dat de term 'privacy' in dezen ietwat overdreven is, maar toch hoeft voor veel mensen de inhoud met eigen spullen echt niet per se zichtbaar te zijn voor wildvreemden.

Fietsmand met een deksel kopen: waar kan dat het best?

We hebben fiets- en e-bike manden met deksel van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren een hoge kwaliteit. Dat betekent dat deze fietsaccessoires lang meegaan én lang mooi blijven. Dat is extra van belang omdat een fietsmand per definitie dienst doet in de buitenlucht. Hoewel we óók benadrukken dat riet een natuurproduct is - en daarmee hoe dan ook onderhevig is aan bijvoorbeeld splijten - draagt de beste kwaliteit bij aan een langdurige mooie uitstraling.

Fietsmanden webshop met goede reviews

Kies daarom voor het kopen van een fietsmand met een deksel op Fietstas.com. Dan bent u ook verzekerd van een goede en betrouwbare service in alle opzichten. U bent hier immers in een fietstassen en fietsmanden webshop met goede reviews.

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en voor op de elektrische fiets? Kijk bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een fietsmand met deksel. Ook vindt u er informatie over het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle fietsmanden met deksel in ons assortiment!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsmanden met deksel
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1