Fietsmanden met een deksel

Een fietsmand met deksel, dat doet denken aan de bakkersmanden van vroeger, heeft enorme functionele waarde voor fietsers. Hieronder staan een aantal voordelen van een fietsmand met deksel.

Fietsmand met deksel tegen slechte weersomstandigheden

Een fietsmand met deksel biedt ook meer beveiliging en bescherming dan een fietsmand zonder deksel. De inhoud van een fietsmand met deksel beschermt bijvoorbeeld ook tegen regen en hagel. Zo kunt u er makkelijk spullen mee vervoeren die niet nat of beschadigd mogen raken door de weersomstandigheden.

Veilig fietsen: alles blijft binnenboord

Voor de normale fietsmanden zijn slechte wegen vaak een vervelende uitdaging. Met name bij het vervoeren van open tassen met kleine voorwerpen. Door de fietsmand met deksel te kopen voorkomt u dat de inhoud uit de fietsmand vliegt tijdens het fietsen. De fietsmand met deksel is daar namelijk tegen bestand, dus u hoeft ook niet te vrezen tijdens het fietsen op hobbelige en slecht of niet geasfalteerde (fiets)paden.

Extra privacy

Een fietsmand met deksel biedt ook voordelen als het gaat om privacy. Als de inhoud van uw fietsmand u heilig is (of als het vaak rommelig is), is een fietsmand met deksel de ideale oplossing tegen pottenkijkers bij de stoplichten of tijdens het fietsen.

Hieronder ontvangt u een overzicht van alle fietsmanden met deksel die we hebben.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1