Minder dan 10 liter

Op deze pagina staan onze kleinste schouderfietstassen handig bij elkaar. Deze fietstassen hebben een inhoud van 10 liter of minder. Ze zijn dus bijzonder compact. Kleine schoudertassen zijn ideaal als u graag wat spullen op de fiets wilt kunnen vervoeren, maar liever niet een al te grote/zware tas wilt meenemen. U bevestigt een schoudertas/pakaftas met een haak-systeem aan de bagagedrager. Er zijn ook veel stuurtassen die u, al lopend, als schoudertas over de schouder kunt meedragen. Ideaal bij aankomst op de plek van bestemming! 

Kleine schouderfietstassen

Ook in de categorie met kleine schouderfietstassen is de keuze in deze webshop groot. We hebben een aanbod van deze kleine tassen, waaronder stuurtassen, voor traditionele fietsen en e-bike, maar ook voor bevestiging op sportieve fietsen, trekking fietsen en vele andere soorten gewone fietsen, toerfietsen en overige 'klassieke' tweewielers.

Ruime keus, voor elk!
We bieden een ruime keuze voor elk type fietser. Ook qua smaak is ons aanbod van zeer compacte schouderfietstassen, voor fiets en e-bike, bewust afgestemd op het bieden van 'voor elk wat wils'. Dat geldt zowel voor het patroon, de kleuren als voor de vorm. Let ook eens op de praktische mogelijkheden die verschillen per fietstas; zoals wat betreft het efficiënt kunnen opbergen van uw spullen. Dusdanig dat deze ook altijd weer voor het grijpen zijn!

Voor elk doel en budget een goed merk
Of u de schouderfietstas van een klein formaat nou wilt gebruiken voor naar werk of school, naar de sportclub, voor een gezond fietstochtje of voor naar het winkelcentrum: voor elk doel bieden we een kwalitatief goed bijpassend merk. Bovendien voor elk budget.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de schoudertassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!


Kijk verder voor schoudertassen voor fiets en e-bike, met inhoud van maximaal 10 liter.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 6