Fietstassen voor heren | alle soorten herenfietstassen

"Ik zoek een heren fietstas"

Een heer in het verkeer, óók op de fiets en óók met uw fietstas? Een fietstas speciaal voor heren? Het is eenvoudig om op Fietstas.com een fietstas te vinden die voor u lijkt te zijn gemaakt. In deze fietstassen-webshop vindt veel modellen herenfietstassen. Van sportieve tassen tot design fietstassen. Natuurlijk in alle soorten, maten, kleuren en prints. Want het is maar net wat bij u past.

Het aanbod herenfietstassen op Fietstas.com kent ook veel diversiteit als het gaat om de inhoudsmaat. Er zijn grote dubbele fietstassen van wel 67 liter en méér, maar ook kleinere en meer gemiddelde herenfietstassen van bijvoorbeeld 28, 40 of 52 liter.

Fietstas.com heeft fietstassen voor heren van meerdere merken en dus ook in meerdere prijscategorieën. Van prima, gangbare en degelijke tassen tot de ultieme sportieve, 100% waterdichte fietstas voor de actieve man.

Doorgaans zal een herenfietstas tamelijk rustig zijn van kleur als het een traditioneel model betreft. Een zwarte, grijze, donkerblauwe fietstas of een tas met combinatie van deze kleuren, is onder mannelijke bezoekers op deze website populair. Ook als het gaat om een compacte stuurtas. Bij een meer sportieve fietstas voor heren zijn ook lichtere en meer opvallende kleuren in trek.

Zowel de design fietstassen als de sportieve en tour-fietstassen voor heren zijn overwegend waterafstotend. En, als vermeld, soms ook absoluut waterdicht, met name in het hogere segment tassen voor mannen op de fiets. In deze categorie zijn ook veel andere, vernuftige elementen te vinden die een fietstas echt exclusief kunnen maken.

Kijk desgewenst eens rond in ons assortiment en zie de uitgebreide beschrijving per heren fietstas. Over soms verrassende toepassingsmogelijkheden en andere details. Voor dagelijks gebruiksgemak en/of voor een sterke mate van soliditeit voor tijdens de langere, stoere tochten.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 18