Stuurtas

Op zoek naar een stuurtas? Op Fietstas.com vindt u vele typen fietstassen, dus ook een ruime collectie stuurtassen. Deze zijn geschikt voor op gewone en elektrische fietsen. Stuurtassen zijn ideaal vanwege hun lichte gewicht en compacte formaat. De stoerdere exemplaren zijn geliefd onder toer- en trekkingfietsers, maar we hebben ook stijlvolle stuurtassen die bij een breder publiek in de smaak vallen. Hier staan al onze stuurfietstassen bij elkaar. 

Stuurtassen bevestigt u doorgaans via een speciaal kliksysteem aan de stuurpen van de fiets of e-bike. Op die manier zijn ze gemakkelijk te bevestigen, maar ook eenvoudig weer van het stuur af te nemen. Voorbeelden van moderne kliksystemen hiervoor zijn KLICKfix, BasEasy (voor de Basil tassen) en het 'Thule Single Handlebar Mount-systeem' - van Thule dus.

Navigatie
Sommige stuurfietstassen bieden bovenop ruimte voor een routekaart of smartphone, zeker de sportieve varianten. Dat is dan in de vorm van een transparant vak. Zo'n kaarthoes is vanzelfsprekend waterdicht. Soms past er ook een iPad in, voor nog meer navigatie-overzicht.

Heel divers aanbod
We verkopen stuurtassen van een flinke rijtje merken. Er zijn ook tamelijk wat verschillen: denk aan het formaat, de prijs, bevestigingsmethode, het uiterlijk (soms heel bijzonder) en de praktische mogelijkheden. Alleen al qua vorm, type en grootte is er enorm veel diversiteit.

Zakelijk, sportief of de shopper-combi
Een verschil is er ook tussen de meer zakelijke stuurtassen, de sportieve varianten voor toertochten en de stuurfietstassen die tevens dienst doen als shopper. Zeker de laatste uitvoeringen passen veelal in de categorie charmant, sierlijk en galant. Een stuurtas die tevens pakaftas is én shopper, is eigenlijk óók nog schoudertas ineen.

Gemak op én van de fiets
Vaak hebben laatstgenoemde een mooi patroon, en slimmigheden om ze extra geschikt te maken voor het winkelen. Denk aan de afneembare schouderband. Aan de pootjes waarop de tas, van de fiets af, stabiel kan staan. En bijvoorbeeld aan het netjes weg te werken bevestigingsgedeelte. Nog een voorbeeld? De mogelijkheid van sommige stuurtassen om beide hengsels aan elkaar te klikken met drukknopen. Daarmee pakt u de tas, als deze dienst doet als shopper, gemakkelijk vast.

Let op de vele mogelijke details
De sportieve stuurtassen zijn ook bijzonder fraai. Ze bieden veel opberggemak. Voor alle soorten spullen is er wel een tas - met vaak meerdere vakken - te vinden die daarvoor het beste geschikt is. Kortom, er is veel te kiezen op dit vlak. Let daarbij ook op de details. Zo zijn er stuurtassen te koop met gewatteerde, gepolsterde bescherming voor kwetsbare spullen zoals een dure fotocamera. Er zijn stuurfietstassen met een mini tasje 'inside', een audio-uitgang, met magneetsluiting, sleutelhaken, reflectie en... Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken! Stuurtassen zijn er al voor onder de 20 euro - tot aan natuurlijk de meest exclusieve uitvoeringen.

TIP: display van de e-bike in de weg?
Een stuurtas past ook op een e-bike. Lijkt dit in eerste instantie niet het geval te zijn omdat het display van de elektrische fiets in de weg zit? Ook daarvoor is er een oplossing. Zo is er bijvoorbeeld deze stuurhouder voor de e-bike.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de stuurtassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 10