Selle Monte Grappa

Selle Monte Grappa, een 100% Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1970, staat bekend om design fietstassen. Het best bijzondere merk is begonnen als producent van componenten van zadels voor grote Italiaanse merken. In 1990, na 10 jaar werkervaring te hebben opgedaan, besloten de broers Baggio de markt te betreden als leverancier voor fietsaccessoires - waaronder met name fietstassen.

Sindsdien bedient Monte Grappa de markt met handgemaakte, 100% made-in-Italy fietsaccessoires in opvallende vormgeving. Monte Grappa focust zich vooral op lederen materialen in een vintage en retro stijl. Het nog altijd familiebedrijf focust zich in sterke mate op stijlvolle ontwerpen, resulterend in trendy fietstassen. Daarvan zijn er vele te zien, te bewonderen en natuurlijk te koop op Fietstas.com. In een oogopslag ziet u in deze specialistische webshop de unieke vormgeving van deze kwaliteitstassen.
 

Fietstassen Selle Monte Grappa op Fietstas.com

Voorbeelden van een Monte Grappa fietstas
Het zijn tassen die afwijken van de fietstassen die doorgaans te zien zijn in het Nederlandse straatbeeld. Met een Selle Monte Grappa valt u dus echt op. In andere woorden: u onderscheidt zich ermee. Past een dergelijke fietstas wel bij u? Dan bevindt u zich alhier ook meteen in een 'walhalla'. Want zoals deze pagina's op Fietstas.com laten zien, is er volop keus in - zelfs letterlijk - kunstzinnige tassen voor de fiets.

Denk aan de Bisaccia, British Bisaccia, de Cruiser, de Bauletto (Principe di Galles), de Elegance, de Sale & Pepe en andere Monte Grappa tassen, die er zijn in meerdere uitvoeringen en kleuren. Kleuren die zich niet zozeer kenmerken als 'groen', 'blauw', 'geel' of 'rood', maar elegantere aanduidingen verdienen als honingbruin, beige en crème. Geheel in stijl van de typerende, warme Mediterraanse invloeden door de eeuwen heen.

Fietstas Selle Monte Grappa


>>> "100% made in Italy": zie deze elegante enkele fietstassen, dubbele fietstassen, zadeltasjes en frametasjes, van Selle Monte Grappa.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3