CamelBak

CamelBak ontwikkelt verschillende hydratatieproducten, zoals bidons, reservoirs en (reis)bekers. In ons assortiment vindt u onder andere waterrugzakken, bidons en accessoires. De rugzakken met reservoirs en bidons zijn uitermate geschikt voor fietsers. Maak kennis met de CamelBak fietsrugzakken en CamelBak drinksystemen!

Het idee van de waterrugzak is ontstaan in 1989. Fietsfanaat Michael Eidson doet dan mee aan de 'Hotter 'N Hell 100". Een wedstrijd van 100 mile in de enorme hitte van Wichita Falls in Texas. Water is tijdens deze race amper verkrijgbaar. Eidson besluit daarom om een infuuszak te vullen met water en deze tijdens de race mee te nemen. De slang van de infuuszak doet hij over zijn schouder, zodat hij onderweg kan drinken. Handsfree hydratatie is ontstaan! 

CamelBak fietsrugzakken

CamelBak biedt anno nu innovatieve oplossingen voor de sportieve fietser om ook onderweg zorgeloos goed te kunnen blijven drinken. Zonder je handen daarbij te hoeven gebruiken. Want hydrateren is een absolute must voor het kunnen leveren van prestaties, terwijl als het gaat om presteren óók in praktisch opzicht alles op en top moet zijn. Alleen zó kun je als eerste over de meet... Of ben je in staat op comfortabele wijze je persoonlijk record aan diggelen te fietsen.


CamelBak fietsrugzakken

 

CamelBak trekkingrugzakken met op maat gemaakte systemen

Het ontwikkelen van ingenieuze drinksystemen is CamelBak wel toevertrouwd en de meest mooie voorbeelden zijn te vinden op Fietstas.com. In een geïntegreerde combinatie met zo'n prachtige, ultramoderne fietsrugzak is het al vóór de in- en ontspannende fietstocht genieten geblazen. De fietstassen die ook te dragen zijn op de rug kenmerken zich door heel specifieke eigenschappen. Zo zijn er fietsrugzakken speciaal voor vrouwen en gericht op een specifieke borstomvang, hebben de CamelBak rugzakken het genoemde ingebouwde drinksysteem, hebben veel van de trekkingsrugzakken onder andere een geheel uitneembaar Crux reservoir (vrij van BPA, BPS en BPF) en zijn er nog talloze soorten fietsrugzakken en ingebouwde functionaliteiten méér.

CamelBak drinksystemen

De drinkflessen en drinksystemen staan onder meer garant voor niet-lekken (dankzij uitgekiende, automatisch sluitende mondstukken) en gezond blijven fietsen en drinken (dankzij de hydroguard technologie die bacteriële groei in het reservoir tegengaat). Het is voor alle liefhebbers een groot plezier om de vele soorten vernuftige fietstassen en fietsrugzakken van CamelBak een nadere blik te gunnen. Wij zouden zeggen: zie deze véle CamelBak producten en gaat uw gang!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 4