Vaude

Het moderne familiebedrijf Vaude is Europa’s milieuvriendelijkste outdoorleverancier. Vaude heeft als doel het meest duurzame merk van buitensportuitrusting te zijn, met globaal maatschappelijke en ecologische toewijding. Tegelijkertijd wordt ook veel aandacht besteed aan het design en de functionaliteit van de tassen. U ziet dit terug in de dubbele fietstassen van Vaude. 

Diverse dubbele fietstassen in het Vaude-assortiment
Qua dubbele fietstassen heeft u de keuze uit een paar kwalitatief hoogwaardige modellen. Al deze modellen zijn waterafstotend. Uw spullen blijven dus droog onderweg. De dubbele fietstassen verschillen in compactheid/inhoud. Zo kunt u kiezen voor een kleinere variant, maar ook voor een grote variant, waar u extra veel in mee kunt nemen. Ook qua looks heeft u de keuze. De dubbele Vaude-fietstassen zijn in een aantal stoere kleuren verkrijgbaar. 

Eenvoudige bevestiging
De dubbele fietstassen van Vaude bevestigt u eenvoudig op uw bagagedrager door middel van het zogenaamde QMR 2.0-systeem. Dit is een superhandig kliksysteem waarmee u in een simpele handeling de tassen bevestigt én weer losmaakt. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3