FastRider

Praktisch op iedere fiets! Met deze slogan profileert FastRider zich als merk en producent van fietsaccessoires zoals fietstassen, fietskratten, fietsmanden en regenkleding. Op Fietstas.com draait het natuurlijk met name om de fietstassen: het zijn praktische tassen in verschillende uitvoeringen. Zoals dubbele fietstassen, enkele fietstassen, kantoor fietstassen ofwel office fietstassen, lichtgewicht fietstassen en bijbehorende accessoires. 

Deze tassen passen - zo de slogan al doet vermoeden - op praktisch iedere fiets. Of het nou gaat om de tweewieler voor het doen van de boodschappen, de e-bike voor naar het werk, de fiets voor een ontspannende recreatietocht of de omafiets voor een stads tripje met je vriendin: FastRider heeft voor elke fiets en elk doeleind de ideale tas, mand of krat in huis. Met als kenmerken: het bieden van gemak en comfort, met bovendien een mooi, afgewogen uiterlijk.

FastRider fietstassen: over de hele wereld
De achtergrond van FastRider heeft zijn kiem alweer ruimschoots een halve eeuw geleden. Hesling Products B.V. uit 1966 produceerde ooit fietstassen én kussentjes voor kerkbanken in een schuur achter een woonhuis. Inmiddels is het uitgegroeid tot een familiebedrijf dat onder de noemer FastRider marktleider is op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Ook elders in Europa en in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië zijn in vele straten talloze fietsaccessoires van dit merk te zien.

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 5