Tassenset voor voorop de fiets

Wanneer u er graag met de fiets op uittrekt voor een toertocht of fietsvakantie, is een goede fietsuitrusting onmisbaar. Wat met name belangrijk is, is een set stevige fietstassen waarin u met een gerust hart uw spullen mee kunt nemen. U heeft hierbij de keuze de tassenset vóórop of achterop de fiets te plaatsen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over tassensets voor vóórop de fiets. 

Ruime keuze in fietstassensets voorop
Op Fietstas.com vindt u een aantal tassensets voor voorop de fiets van gerenommeerde merken zoals Vaude en Ortlieb. Deze tassensets zijn van hoogwaardige kwaliteit wat tot uiting komt in het materiaalgebruik en de toepassing. Zo zijn de meeste tassensets voor voorop de fiets waterdicht en voorzien van een vernuftig bevestigingssysteem voor aan het frame. Tijdens het ontwerpproces is rekening gehouden met de gebruiker.

Uw tassenset stevig voorop de fiets
Zoals net genoemd zijn eigenlijk alle tassensets voor voorop de fiets voorzien van een handig bevestigingssysteem. Zo bent u ervan verzekerd dat de tassen onderweg goed blijven zitten. Vaak zijn de bevestigingshaken verstelbaar zodat u de tassenset op de door u gewenste hoogte kunt plaatsen. Uiteraard zijn de tassen ook eenvoudig los te halen wanneer u aangekomen bent op uw plaats van bestemming. 

Fietstasontwerpen met oog voor detail
Behalve dat de meeste fietstassen voor achterop de fiets compleet waterdicht zijn, beschikken ze over tal van andere handige eigenschappen. Zo zijn de tassen doorgaans voorzien van enkele handige opbergvakken zodat u uw spullen gesorteerd op kunt bergen. De tassensets kunnen daarnaast wel tegen een stootje. Ze zijn namelijk vrijwel altijd verstevigd. Ook zijn de tassensets vaak voorzien van reflectie voor een extra stukje zichtbaarheid in het verkeer. 

Andere handige fietsproducten voor tijdens uw fietstocht
Behalve onze handige fietstassensets voor voorop en achterop de fiets, bieden we op Fietstas.com nog een aantal handige fietstassen aan die ideaal zijn voor trektochten en fietsvakanties. Denk hierbij aan stuurtassen (met name de stuurtassen waar een routekaart of smartphone op bevestigd kan worden) of een zadeltas

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de tassensets vóór op de fiets
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1