Clarijs fietstassen

Op zoek naar een fietstas van Clarijs? Wij verkopen geen fietstassen van Clarijs, maar we bieden wel tassen aan die qua kwaliteit en uitstraling hetzelfde bieden. We tonen ze in dit productoverzicht. Clarijs is al vele jaren een leverancier van goede kwaliteit fietstassen in Nederland. Clarijs staat voor betrouwbaarheid en service en dat ziet u terug in het aanbod. Zoekt u een Clarijs fietstas dan zoekt u minimaal een goed alternatief hiervoor. Vergelijkbaar met de fietstassen van Clarijs zijn de fietstassen van o.a. Beck, Basil, New Looxs en Willex.

Als u zoekt naar een fietstas van Clarijs, gaan we er vanuit dat u op zoek bent naar een degelijke, kwalitatieve fietstas vaak met een opvallende print. Zoals genoemd bieden wij geen fietstassen van Clarijs op Fietstas.com. Echter, ook op Fietstas.com vindt u zeker soortgelijke fietstassen. Bovendien is ons assortiment vele malen uitgebreider. Verder is onze webshop gerust betrouwbaar te noemen. Fietstas.com is namelijk al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. Ook bij ons bent u dus verzekerd van service en kwaliteit.

In deze lijst bieden we enkele en dubbele fietstassen van canvas, bisonyl en andere hoogwaardige kunststoffen. Verder vindt u naast de tassen voor volwassen fietsen ook enkele kinderfietstassen in dit aanbod.

Unieke productfoto’s en uitgebreide productinformatie
Een groot voordeel van Fietstas.com ten opzichte van Clarijs is de uitgebreide productinformatie die u bij elk van onze fietstassen vindt. Ook voegen we altijd unieke foto’s toe, zodat u een goed beeld krijgt van de tas op en los van de fiets. Zo weet u dus precies wat u koopt en of de tas van uw keuze op uw fiets past. Bovendien doen onze prijzen zeker niet onder voor de prijzen van Clarijs. Dus ook voor de prijs kunt u prima bij ons terecht.

Kwalitatief hoogwaardige tassen met tal van aantrekkelijke eigenschappen
Als u een fietstas zoekt is natuurlijk het design van belang. Net als bij Clarijs vindt u bij ons een aantal strakke, effen no-nonense fietstassen die perfect passen op elke fiets. Maar in ons assortiment vindt u ook hele kleurige fietstassen en fietstassen met een leuke print. Al onze fietstassen zijn eenvoudig op de fiets te bevestigen. Vaak zijn ze waterafstotend en voorzien van reflectie.

Zoekt u een fietstas met uw eigen logo of print?
Ook dit kunnen we u aanbieden. Neem contact met ons op en we doen u een passend voorstel.

Kortom, zoekt u een fraaie, degelijke, kwalitatieve fietstas zoals van Clarijs, dan zult u in onze gespecialiseerde fietstassen-shop prima uit de voeten kunnen!

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 14