Racktime

De producten van Racktime zijn innovatief, veerkrachtig, duurzaam, comfortabel en licht. Om dit te kunnen garanderen produceren zij alle producten zelf en testen zij het materiaal én het eindproduct in hun eigen testcentrum in Duitsland.

Door weer en wind
Bij Racktime weten zij dat uw fiets van alles te verduren krijgt en daarom wordt uw product op meerdere factoren getest. Alle racks, tassen, manden en accessoires zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Een flinke regenbui, felle zon, hobbelende weggetjes, grindpaden, uitlaatgassen etc. Wat u ook van plan bent, Racktime-producten zijn overal tegen bestand. Daarnaast zijn de producten robuust, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Snapit-adapter
Racktime maakt gebruik van de Snapit-adapter. Een stevig, veilig en simpel systeem die het mogelijk maakt om alle producten van Racktime eenvoudig te bevestigen. Uw fietsmand of fietstas zet u er met het grootste gemak op en af. Fietstas.com heeft verschillende producten van Racktime in het assortiment. U vindt hier zowel de fraai vormgegeven enkele en dubbele fietstassen als ook de Snapit-adapter. Naast de stalen fietsmand kunt u ook kiezen voor een mand die u tevens kunt gebruiken als boodschappen tas. Gemak dient de mens!

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3