Fietsendragers

Ook voor het kopen van de verschillende soorten fietsendragers kunt u op Fietstas.com prima terecht. Naast de uitstekende service (zoals productomschrijving, zorgvuldige en snelle verzending) is ook de prijs zeer concurrerend. En u vindt hier een fietsendrager voor elke toepassing. Voor aan de trekhaak, voor bovenop de auto, voor één fiets, twee fietsen of meerdere fietsen dan wel elektrische fietsen. Inklapbaar, kantelbaar, met ledverlichting: wat u wilt. Zie ook onze accessoires: alles voor een zo prettig en makkelijk mogelijk gebruik van uw fietsendrager.

De fietsendragers voor op de trekhaak zijn gemakkelijk te monteren, snel en veilig bovendien. Daarna zet u evenzo snel de fiets, fietsen, e-bike of e-bikes erop. Ook zijn er universele fietsendragers en varianten gemaakt voor op de dakdrager.

Inklapbare fietsendrager
U kunt kiezen voor eenvoudig of voor meer geavanceerd. Zo zijn er 'gewone' fietsdragers en kantelbare fietsdragers. De kantelbare versie kunt u naar voren kantelen, ook met de fiets(en) erop. Zo kunt u gemakkelijk de achterklep openen. De drager hoeft daarvoor dus niet eerst van de auto.

Fietsdrager met LED | inklapbaar?
Wordt het een fietsendrager met ledverlichting? Een Twinny Load of een fietsendrager van bijvoorbeeld het merk XLC, Carpoint of Peruzzo? Behalve de zojuist genoemde kantelbare fietsendragers zijn er ook inklapbare fietsendragers. Deze nemen in ingeklapte toestand weinig ruimte in, zodat ze makkelijker zijn op te bergen in bijvoorbeeld de garage.

Fietsendrager voor 1 fiets, 2 fietsen, 3 fietsen of e-bikes?
Kies en koop hier uw fietsendrager voor de elektrische fiets of de gewone fiets. Op enkele van onze dragers passen één of meerdere e-bikes. Maar er zijn nog méér mogelijkheden: zo kan op de Azura fietsendragers van XLC een adapter worden geplaatst voor het meenemen van een derde fiets. Deze adapter is ook weer makkelijk los te koppelen. Een uitkomst voor wanneer u soms met twee, soms met drie fietsen en de auto op pad gaat.

Zie ook onze accessoires voor de fietsdrager: zoals de universele oprijgoot die past bij de meeste type fietsdragers. Met zo'n oprijgoot hoeft u de fiets niet op de drager te tillen, maar rijdt u uw fiets of e-bike er zo op en af. Bij sommige fietsendragers is een oprijgoot overigens al inbegrepen. Andere accessoires zijn adapters, spanbandjes, geleidebussen, riempjes, koppelstukken, verlichtingsbalk en méér. Ze staan op deze pagina overzichtelijk bijeen.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsendragers
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1