Fietstassen voor toeren en reizen!

"Ik zoek een tour- en reisfietstas"

Op uw fiets, een dagje, weekend of misschien wel meerdere weken lang: onmisbaar is dan een reisfietstas die u van het nodige gemak voorziet. Een tourtas voor op de fiets moet namelijk aan specifieke eisen voldoen. Toeren doet u om te ontspannen en de fietstas moet daarvoor goed geoutilleerd zijn. Daarom is een fietstas voor langere tochten in veel opzichten extra praktisch.

Voor we het zouden vergeten: een tour-en reistas moet natuurlijk ook gewoon mooi zijn. Voldoen aan uw eigen smaak. Daarom is er op Fietstas.com óók veel keuze in deze categorie fietstassen als het gaat om kleur en design. Van glanzend en opvallend geel tot rustig blauw of grijs, van klassiek zwart tot een tas met opvallende reflectie en mooi lijnenspel. En alles ertussenin.Terug naar de praktische eigenschappen van een reistas voor op de fiets. Een greep uit de kenmerken die voor u van belang kunnen zijn? Een grote mate van waterbestendigheid. Een doordachte indeling met handige compartimenten, en andere grote en kleine vakken. Een slimme manier van bevestigen van de toertas, zodat u zonder trillen en getik kunt genieten op de fiets.

Een toerfietstas moet ook voorzien zijn van heldere reflectie, veel stevigheid en bescherming van de inhoud, en zoveel mogelijk een lichtgewicht fietstas zijn voor optimaal prettig kunnen fietsen. Ook kunt u bij sommige reisfietstassen en andere tourtassen denken aan speciale vakken voor bijvoorbeeld uw tablet of smartphone. Voor alle tour- en reistassen geldt hoe dan ook dat u onderweg makkelijk bij uw spullen moet kunnen.

Zie ook de overige, soms verrassende eigenschappen van de reisfietstassen op Fietstas.com!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 37