Meer dan 50 liter

Op zoek naar een echt grote dubbele fietstas? Zie dan onze fietstassen in onderstaand overzicht. Deze tassen hebben een inhoud van meer dan 50 liter en bieden daarmee meer dan voldoende ruimte voor het vervoeren van uw spullen. Een dubbele fietstas - met name een wat ruimer exemplaar - zorgt voor stabiliteit als u het gewicht gelijkmatig over de tassen verdeelt. Onze grote(re) dubbele fietstassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. 

Grote dubbele fietstassen

Ook in de categorie met grote, dubbele fietstassen is de keuze in deze webshop groot. We hebben een aanbod van deze grote tassen voor traditionele fietsen en e-bike, maar ook voor bevestiging op sportieve fietsen, trekking fietsen en vele andere soorten gewone fietsen, toerfietsen en overige 'klassieke' tweewielers.

Ruime keus, voor elk!
We bieden een ruime keuze voor elk type fietser. Ook qua smaak is ons aanbod van dubbele fietstassen met een ver bovengemiddeld ruim formaat, bewust afgestemd op het bieden van 'voor elk wat wils'. Dat geldt zowel voor het patroon, de kleuren als voor de vorm. Let ook eens op de praktische mogelijkheden die verschillen per fietstas; zoals wat betreft de manier van bevestigen en het eenvoudig en efficiënt kunnen opbergen van uw spullen.

Voor elk doel en budget een goed merk
Of u de dubbele fietstas van een groot formaat nou wilt gebruiken voor naar werk of school, naar de sportclub, voor een gezond fietstochtje of voor naar het winkelcentrum: voor elk doel bieden we een kwalitatief goed bijpassend merk. Bovendien voor elk budget.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de dubbele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!


Kijk verder voor dubbele fietstassen met inhoud van méér dan 50 liter.

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Beck Big Panthar
Beck Big Panthar
€64,95 €59,95
SALE Beck Big PTT
Beck Big PTT
€64,95 €59,95
SALE Beck Big Zwart
Beck Big Zwart
€64,95 €59,95
SALE Beck Big Zilver
Beck Big Zilver
€64,95 €59,95
Pagina 1 van 4