Leren fietstassen

Een leren fietstas, stoerder wordt het niet! Bent u op zoek naar een fietstas maar wilt u eens wat anders dan een canvas tas? Dan is een fietstas van leer misschien wat voor u! Een (nep)leren fietstas is stoer maar tegelijkertijd klassiek. Bovendien is een leren tas niet alledaags waardoor uw tas er net even wat meer uitspringt.

Een leren fietstas is stoer en uniek
Als u kiest voor een leren fietstas, kiest u voor een tas die uniek is en die u nauwelijks tegen zult komen in het straatbeeld. Het leuke van een leren fietstas is dat deze stoer is, maar tegelijkertijd een luxe uitstraling heeft. Er zijn merken die zich specialiseren in het maken van leren fietstassen. Vooral het Italiaanse merk Selle Monte Grappa staat bekend om haar prachtige, handgemaakte lederen fietstassen.

Een leren fietstas: stevig én waterdicht
Een fietstas van leer – en dan hebben we het over pu- of skaileer – doet eigenlijk qua kwaliteit niet onder voor fietstassen van polyester, bisonyl of tarpaulin. Leer is namelijk stevig én waterafstotend. Dus ook met een leren fietstas kunt u met een gerust hart uw spullen vervoeren en hoeft u niet bang te zijn dat deze nat worden onderweg.

Een fietstas met leren accenten
Vindt u een volledig leren tas wat teveel van het goede maar houdt u wel van de stoere uitstraling van leer? In onze shop vindt u ook een aantal tassen met leren elementen of leren details. Denk hierbij aan leren hengels of een leren flap. En het leuke van leer is dat het er met de tijd eigenlijk alleen maar mooier uit gaat zien.

In het overzicht hieronder hebben we heel handig al onze leren fietstassen voor u bij elkaar gezet.

 

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 4