Design fietstassen

"Ik zoek een design fietstas"

Houdt u van stijl en design, een fietstas niet uitgezonderd? Zie de fietstassen op Fietstas.com die excelleren in vormgeving! Een design fietstas kan, heus, een pareltje zijn voor onderweg. Het kan een grote of kleine fietstas zijn, maar het kan ook zeker gaan om een zadeltas of frametas. Subtiele design fietstassen; zowel qua plek op de fiets, qua formaat als qua bijzondere ‘look and feel’.

Zie bijvoorbeeld de reeks fietstassen van het 100% Italiaanse merk Selle Monte Grappa. Eén blik daarop en u weet genoeg. Typisch Italiaanse klasse, óók voor de nuchtere Hollander die wekelijks of dagelijks zijn of haar kilometers trapt. Door weer en wind, op de e-bike dan wel traditionele fiets.

Design fietstassen zijn elegante fietstassen waarmee u zich kunt onderscheiden. En het prettige is dat deze – met veel passie ontworpen – chique tassen eveneens praktisch zijn in gebruik. Denk aan eigenschappen als draagmogelijkheden, waterbestendigheid en soms zelfs ruime opbergmogelijkheden. Zoals u kunt lezen én zien in deze ruime range aan plaatjes van fietstassen. Voor dames én heren!

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 5