Minder dan € 30,-

Op zoek naar een mooie schouderfietstas, rekeninghoudend met een beperkt budget? Op deze pagina vindt u onze schoudertassen voor minder dan 30 euro. Deze fietstassen zijn bijvoorbeeld van een budgetmerk, of ze zijn in de sale. Ook staan hier onze extra compacte schoudertassen. Maar hoe goedkoop bij ons ook: al onze schoudertassen voor op de fiets zijn van goede kwaliteit. 

Een niet zo'n dure schoudertas kopen voor op de fiets? Ook in deze prijscategorie is heel wat leuks te vinden!

Waarom een schouderfietstas?
Een schoudertas alias fietstas: het is een handige combinatie. Ze zijn vaak zeer modieus; net zoals andere schoudertassen voor meisjes / vrouwen / dames. Daarnaast zijn ze ook makkelijk te plaatsen op de fiets en e-bike. En er weer vanaf te halen. In een paar seconden tijd, vaak met een ingenieus en/of meestal juist opvallend eenvoudig systeem. Enerzijds kunt u er de sier mee maken op straat, in het winkelgebied of op bezoek bij een vriendin of iemand anders. Anderzijds hebt u alle spullen efficiënt bij de hand. Zoals de kleine, dagelijkse dingetjes. Maar er is óók ruimte voor een paar of zelfs meerdere aankopen, voor enkele of zelfs best veel boodschappen, of bijvoorbeeld voor het (bij een verjaardag af te geven) meegenomen cadeau. En op de fiets heen en terug maakt onveilig gehannes en gefiets met de tas plaats voor een vaste, stabiele bevestigingsplek.

Bevestiging schoudertas op fiets of e-bike
U bevestigt een schoudertas/pakaftas meestal met een simpel haak-systeem aan de bagagedrager. Bij het product zelf beschrijven we ook altijd of de tas geschikt is voor het plaatsen op de elektrische fiets. Overigens zijn er ook veel soorten stuurtassen die dienst doen als schouderfietstas. Kortom, ons aanbod schouderfietstassen is afgestemd op het bieden van 'voor elk wat wils'. Dat geldt voor de smaak, de grootte, de indeling, de vorm en... natuurlijk voor de prijs!

Prijzen van schouderfietstassen

Prijs en budget bepalen vaak voor een groot deel waarop de keuze valt. Een goedkope, eenvoudige schouderfietstas met prima basiskwaliteit? Of kiezen voor 'gewoon' goedkope schoudertas, maar met al wat méér opbergmogelijkheden en een nog hogere mate van duurzaamheid? Liever nog net iets duurder, maar met extra kwaliteit, vernuftigheid en andere, meer bijzondere eigenschappen? Of het liefst een schouderfietstas die prijkt in de categorie 'exclusief'? Fietstas.com heeft ze allemaal in huis. Letterlijk: want bijna altijd op voorraad.

Een schoudertas voor de fiets, binnen elk budget
Er is in ons assortiment altijd iets te kiezen; voor elke prijs, binnen ieders budget. In welke categorie een voordelige schoudertas voor de fiets zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaal, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn, niet zelden, verrassend te noemen. Kijk maar eens in het aanbod op deze pagina's, met schouderfietstassen met een prijs van maximaal 30 euro. Liever een schoudertas kiezen uit een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen schouderfietstassen'.

Klik op de schouderfietstas(sen) op deze pagina die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en we tonen u die tas(sen) tot in alle details. Zie de bijgaande schoudertassen voor fiets en e-bike met een prijs van minder dan 30 euro.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de schouderfietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1