Vintage fietstassen

Vintage fietstassen? Zie hier ons online assortiment! Wie een vintage fietstas wil kopen, zit hier goed. Maar wat is vintage eigenlijk? Het verleden komt tot leven, dáár komt het op neer. Ook wat betreft de fietstassen op deze pagina. Soms wordt vintage enigszins verward met retro, en andersom. Vintage is nostalgisch materiaal dat letterlijk een nieuwe kans krijgt, omdat het opnieuw in de mode raakt - of in elk geval als modieus wordt gezien. Volgens de letterlijke vertaling is dat ook echt tweedehands. Maar in onze collectie vintage fietstassen hebben we desondanks alleen maar gloednieuwe producten te koop. Wie een vintage fietstas zoekt, zoekt immers waarschijnlijk een retro fietstas en vice versa. Hét kenmerk, voor beide: het zijn designer tassen voor fiets en e-bike, stijlvol en authentiek. Daarmee komt er vanzelf een oudere tijdsgeest weer tot leven - hetgeen zorgt voor een klassiek vleugje romantiek.

Vintage fietstassen zijn er van stijlvolle merken als Selle Monte Grappa, maar ook een typisch modern fietstassenmerk als Basil is er bedreven in. De Vintage Style komt niet alleen terug in diverse soorten tassen voor e-bike en fiets - zoals de stuurtas, achtertas, zadeltas en frametas - maar ook in andere vintage fietsaccessoires die er een-op-een mooi mee matchen!

 

Vintage fietstassen

Vintage fietstas kopen: fietsen met design fietsaccessoires vol nostalgie!

Zie ons aanbod met tassen, fietsbellen, zadeldekjes en méér. Behalve voor dames is vintage er ook voor heren, zoals de sportieve of juist lederen vintage messenger fietstassen laten zien. Zie bijgaande collectie. Vintage, retro, klassiek...

Hoe dan ook: hiermee kun je fietsen of e-biken in een nostalgische, maar bovendien toch óók weer moderne sfeer!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 5