Hond, kat, poes, konijn mee op fiets

Voor het welzijn en de gezondheid van dieren zoals een hond, kat, konijn of poes wilt u óók onderweg op de fiets veel aandacht voor veiligheid. Ook om samen te kunnen genieten tijdens het fietsen en het uitzicht, is een goede dierenfietsmand een must. Maar welke zijn er? En wat zijn tips om een (niet al te groot) huisdier makkelijk en beschermd te vervoeren?

Fietsmand hond

TIP 1
Als eerste denken we direct aan deze kattenmand slash hondenmand slash dierenmand: de Buddy. Deze wordt veel verkocht, en we durven het advies dan ook zonder meer aan. Op weg naar de dierenarts of het pension, maar zeker ook richting... zomaar ergens, zoals het strand, het terras of bos, is de Buddy erg geschikt. Deze mand zit goed aan de fiets of e-bike vast, terwijl u 'm er ook makkelijk weer van af neemt, om dier en mand te voet mee verder te nemen, met hulp van de stevige beugel. De Buddy heeft een best aparte kleur, is ook thuis te gebruiken en is er, indien gewenst, met bijpassende draadkoepel. De mand is makkelijk schoon te houden en er horen een riem en comfortabel kussen bij.


TIP 2
De dierenmand Buddy is er voor op de bagagedrager. Er zijn ook andere fietsmanden waarin u uw hond op de achterdrager een fijne plaats gunt. De Pasja van Basil bijvoorbeeld. Deze wordt eveneens inclusief een comfortabel kussen geleverd en is er in meerdere maten. Het leuke van deze dierenmand is ook het gebruik van naturel afgelakt riet. Ook deze mand is eenvoudig van de (elektrische) fiets afneembaar. En de mand heeft handige openingen waarmee u uw hond onderweg met een riem veilig vastzet.

Dierenfietsmand


TIP 3
Een goede tip voor als u uw hond lekker wilt meenemen nóg dichter bij uzelf, is de Rixen & Kaul hondenmand met KLICKfix voor aan het stuur. Ook dit is een luxe mand, inclusief kussen, en ook deze dierenmand is makkelijk afwasbaar. Er zit zelfs reflectie op én er zitten handvatten aan. Ook hier is er natuurlijk ruimte voor het vastmaken van de hondenriem. Bovendien zit er een oprolbaar wind- en regenscherm aan vast. Zo houdt u het ook (of in elk geval?) voor uw viervoeter droog.


TIP 4
Nog een tip, speciaal voor uw huisdier als VIP op de fiets. En ook natuurlijk weer speciaal voor uzelf als eigenaar. De FastRider Pet Carrier. Ook deze grijze, kunststof dierenmand is bedoeld voor aan het stuur. Ook deze heeft een kussen en veiligheidsriem, met veiligheidsrek. De mand is zelfs voorzien van enkele opbergvakjes. Het zijn ideale netjes van nylon voor bijvoorbeeld het snel even wegstoppen van de hondenriem.

Zie hier onze honden-, katten- en andere dierenfietsmanden.

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de dierenfietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


















Pagina 1 van 2