Dames fietstassen

"Ik zoek een dames fietstas"

Als dame op de fiets, wilt u natuurlijk een fietstas voor… dames! Fietstas.com heeft damesfietstassen voor elk type vrouw. Aan de ene kant heeft u ruime keus als het gaat om de afmetingen en soort fietstassen voor dames. Denk aan dubbele fietstassen en enkele fietstassen met een maximale inhoud die u nodig denkt te hebben.

Ook zijn er typische pakaftassen en schoudertassen voor dames. Vaak is er zelfs sprake van een pakaftas en schoudertas voor dames inéén. Al dan niet met compartimenten, zijvakken, verstelbare schouderband, weggewerkte bevestigingshaken en andere praktische eigenschappen van een fietstas.

Vaak zijn ook reflectie, een makkelijk montagesysteem en handige rits- en klikgespsluitingen vaak kenmerkend voor de fietstassen uit het assortiment op Fietstas.com. Dus ook voor onze fietstassen voor dames. Bij de productomschrijvingen van de honderden damesfietstassen op deze site, leest u alles over het aantal liters, de kwaliteit en mogelijkheden van de betreffende damestas.

Maar… zeker bij een damesfietstas is er vanzelfsprekend nog iets anders dat vaak het verschil maakt: de kleur en het design van de fietstas! Uw eigen damestas hoort het motief en de looks te hebben waar u zelf blij van wordt. Met een print en kleur(en) die simpelweg passen bij uw persoonlijkheid.

Daaraan besteedt Fietstas.com dan ook veel aandacht. Door bij de leveranciers en merken een zorgvuldige, tevens gevarieerde samenstelling damesfietstassen te selecteren. Kijk voor een mooie damesfietstas in het menu bij onder andere Enkele fietstassen, Dubbele fietstassen en Schoudertassen! 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 18