Trailbike rugzak - rugfietstas voor trailbikers

Trail bikes zijn ideale mountainbikes voor de recreatieve fietser. Ze zijn geschikt voor rijden in de bossen en op heuvels en doen prima dienst voor zowel de beginner als de meer ervaren mountainbiker. Wanneer u er op de trail bike op uit trekt, kan het handig zijn om wat spullen mee te nemen voor onderweg. U kunt deze spullen vervoeren in verschillende soorten fietstassen voor op een trail bike, waaronder een rugfietstas.

Aangezien een trail bike eigenlijk nooit een bagagedrager heeft, komt u bij de keuze van een fietstas al snel uit op zadel-, frame- of stuurfietstassen. Deze fietstasjes zijn prima geschikt voor het meenemen van enkele essentiële spullen. U dient ze echter wel aan of op de fiets te bevestigen. Dit kan een belemmering zijn wanneer u uw fiets vrij wilt houden van accessoires. Kies dan bijvoorbeeld voor een fietsrugzak.

Waarom kiezen voor een rugzak voor op de trail bike?

Een rugzak als fietstas heeft als grote voordeel dat u deze zowel op als los van de fiets handig met u mee kan nemen. Ideaal dus als u een tocht gaat fietsen en onderweg even pauze neemt. Bovendien kan er in een fietsrugzak net wat meer meegenomen worden dan in een frame-, stuur- of zadeltas. Met een rugtas voor op de fiets heeft u bijvoorbeeld onderweg zo een flesje drinken bij de hand (vandaar ook wel de term drinkrugzak). Wel zo fijn als u lekker aan het fietsen bent!

Comfortabele rugtas met vele pluspunten
Veel onze fietstassen voor op de rug zijn licht (ultralight fietstas) en dragen comfortabel. Uiteraard is de maat van de rugzak wel van belang. Een grotere tas die vol zit met spullen weegt uiteraard meer dan een kleiner en leger exemplaar. Trailrugzakken zijn doorgaans waterafstotend. Zo blijven uw spullen ook droog tijdens een buitje. Uw spullen bergt u gemakkelijk en veilig op in één van de opbergvakjes.

Kortom, een rugfietstas is voor de trailbiker een waardevolle aanvulling op zijn of haar fietsuitrusting!

 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de rugzakken voor de trailbike
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 10