Fietstassen met opdruk

Fietstassen met opdruk? Hebt u even? Op Fietstas.com zijn er de nodige te vinden! Een fietstas met een opdruk: daarvan zijn er vele, vele soorten. Even scrollen en u komt er 'tig' tegen. De opdruk kan bestaan uit bloemen, huisdieren en de meest exotische dieren, sterren, stippen, lijnen, tekeningen, kunst, hartjes, camouflage... enzovoort enzovoort!

Om de laatste twee woorden kracht bij te zetten, bij dezen nog meer voorbeelden van fietstassen met een opdruk: denk aan oerwoud patronen, space en science fiction, mooi uitgelichte merklogo's, grafisch vormgegeven reflecterende elementen, borduurmotieven, gekleurde en niet-gekleurde driehoeken, diverse mixen van opdrukken, groen, natuur en bladeren, PTT thema, vierkanten, regenboogkleuren en dan nog altijd... enzovoort, enzovoort!

 

Fietstassen met opdruk Kinderfietstas met opdruk Fietstas met opdruk

 

Kinderfietstassen met opdruk

Natuurlijk zijn er ook héél veel fietstassen voor meisjes en jongens die zijn voorzien van een opdruk. Van Disney-thema tot ander stripfigurenopdruk, van paarden tot vlinders en hondjes tot poezen, van Hello Kity tot kinderfietstassen met piraten erop. Een mooie indruk vindt u hier.

Fietstas met opdruk kopen

In de meest veelzijdige webshop voor het online kopen van onder andere fietstassen met opdruk, heeft u niet alleen veel te kiezen. U kunt bij ons óók van een lage prijs en snelle, betrouwbare verzending op aan. Neem vlug een kijkje bij al deze tassen met print. In alle soorten en formaten. Voor op de fiets en e-bike.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Beck Big Panthar
Beck Big Panthar
€64,95 €59,95
SALE Beck Big PTT
Beck Big PTT
€64,95 €59,95
Pagina 1 van 4