Welk(e) fietstassen zijn geschikt voor naar school?

Met de fiets naar school? Deze fietstassen maken het fietsen voor scholieren net weer wat leuker én gemakkelijker. Zoals een dubbele tas of enkele fietstas, voor het vervoeren van een tas met schoolspullen. Maar er zijn ook andere handige fietsaccessoires - zoals een fietskrat, goede fietsbel of zadeldekje - voor de schoolgaande jeugd.

Een fietstas is ideaal voor het vervoeren van schoolspullen. Met een fietstas hoeft uw kind de zware schoolspullen immers niet achterop de rug mee te nemen. Bovendien houdt een (waterdichte) fietstas de schoolspullen droog tijdens een bui. Tegenwoordig zie je veel hippe modellen die tieners zeker aan zullen spreken. De Classic fietstassen van Beck bijvoorbeeld, zijn stoer en stylish tegelijkertijd dankzij het materiaal en de vele leuke prints.

De enkele fietstas: schooltas en fietstas in één
Ook een enkele fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van schoolspullen. Het voordeel van een enkele fietstas is dat deze zowel aan als van de fiets gebruikt kan worden. De meeste enkele fietstassen zijn namelijk uitgerust met haken waarmee uw zoon of dochter de tas gemakkelijk aan de fiets klemt. Eenmaal aangekomen op school is de tas eenvoudig los te klikken en als schooltas te gebruiken. De fietshaakjes zijn weg te werken in een vakje met rits. Zo heeft uw kind als het ware een fietstas en schooltas in één. Enkele fietstassen zijn er bijvoorbeeld als rugzak of als schoudertas.

Beck Classic Stars                AGU Enkele fietstas Urban Trend H2O Roll-top 26L - KLICKfix - waterdicht - grijs        Basil Bohème Carry All Jade

De messenger tas: op meerdere manieren te dragen
Ook messenger tassen zijn doorgaans achterop de bagagedrager te haken. Daarnaast is een messenger bag ook als schoudertas te gebruiken. Ideaal voor schoolgaande kinderen dus. Een ander voordeel van een messenger tas is dat deze vaak voorzien is van een apart vak voor laptop of tablet. Deze vakken zijn bijna altijd gewatteerd zodat de laptop veilig vervoerd kan worden. Bovendien zijn veel messenger tassen waterdicht. De laptop en schoolspullen zijn dus beschermd tijdens een regenbui.

New Looxs Sports Messenger Bag 078 16,5L Sand

Een fietskrat: ideaal voor kinderen met een transportfiets
Heeft uw kind een transportfiets? Dan is een fietskrat het ideale fietsaccessoire voor het vervoeren van schoolspullen. Uw kind zet zijn of haar tas in het fietskrat en heeft er tijdens het fietsen geen omkijken meer naar. Fietskratten zijn er in verschillende uitvoeringen en met name de kunststof fietskratten zullen bij schoolgaande kinderen in de smaak vallen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn gemakkelijk op de voordrager te monteren. Uw kind houdt zijn of haar schoolspullen droog met een bijpassende afdekhoes.

 

Basil Fietskrat Groot Zwart                                             

Handige fietsaccessoires
Naast de zojuist genoemde afdekhoezen voor op een fietskrat, zijn er nog een aantal handige accessoires voor op de fiets. Het eerste accessoire wat handig kan zijn – vooral in de regenachtige herfst- en wintermaanden – is een zadeldekje. Een zadelhoesje kost bijna niks, maar zorgt er wel voor dat uw kind na een regenachtige schooldag op een droog zadel plaats kan nemen. Ook een fietsbel is een handig accessoire voor op de fiets, zodat uw kind op veilige wijze medeweggebruikers in kan halen. Het leuke is dat zadelhoezen en fietsbellen in vele leuke varianten te krijgen zijn, vaak zelfs bijpassend bij een fietstas.

 

Hooodie Zadeldekje Saddle Jean                                                                                             Belll Fietsbel Ei Emoticon Zonnebril

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Beck Small PTT
Beck Small PTT
€44,95 €40,45
Pagina 1 van 2