Schoudertas

Schoudertas kopen? U vindt ze op Fietstas.com. Schoudertassen zijn ideaal omdat ze lekker compact en licht zijn. En omdat ze heel handig op én los van de fiets meegenomen kunnen worden! U kunt een schoudertas op de bagagedrager van de fiets bevestigen of aan het stuur, maar ook over uw schouder dragen. Dit maakt dit type fietstas multifunctioneel en bijzonder geliefd onder scholieren, studenten en forenzen. 

Onze schoudertassen zijn er in echt heel veel verschillende soorten en maten. Zo vindt u in onderstaand overzicht zogenaamde messenger bags, maar ook fietsrugtassen en fietstassen die meer weg hebben van een handtas. Als u een fietstas zoekt die tevens dienst kan doen als schoudertas is de keuze enorm. Neem dus gerust eens een kijkje in onderstaand overzicht om te zien of er wat voor u bij zit! 

Comfortabel op én van de fiets
Een fietstas met een schouderband biedt in een klap heel wat extra gebruiksmogelijkheden. Het ontwikkelen van zo'n combinatie is voor veel fabrikanten een mooie uitdaging. Zeker omdat het doel altijd is om een hoge mate van comfort, verstelbaarheid, zachtheid en stevigheid te garanderen. De schouderfietstas moet stabiel op de fiets of e-bike passen, maar immers óók al lopend 'als gegoten' zitten!

Doordacht bevestigingssysteem
We hebben schouderfietstassen voor aan het stuur en voor achterop, op de bagagedrager. Met bevestigingssystemen die zorgen voor het grootste gemak. Meestal zijn die systemen netjes weg te werken. Zo zitten deze bij het dragen niet in de weg. 

Voor iedereen
Van zakelijk, sportief, voor naar kantoor, voor trekking en toertochten, voor het boodschappen doen, voor naar de sportvereniging of naar school: een schouderfietstas is er voor iedereen. Elke tas heeft zijn eigen, vaak heel specifieke kenmerken, mogelijkheden en vernuftigheden!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de schoudertassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 24