Schoudertas

Een schoudertas kopen voor op de fiets? U vindt ‘m op Fietstas.com! Een schoudertas en fietstas ineen is ideaal, omdat deze lekker compact en licht is. Deze tassen kunnen heel handig op én los van de fiets meegenomen worden! U kunt een schoudertas aan de bagagedrager van de fiets bevestigen of aan het stuur, maar ook over uw schouder dragen. Dit maakt dit type fietstas multifunctioneel en heel geliefd onder scholieren, studenten en forenzen. 

Onze schoudertassen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zo hebben we in ons assortiment zogenoemde messenger bags, maar ook sportieve tassen en trendy fietstassen die meer weg hebben van een handtas. Als u een fietstas zoekt die ook dienst kan doen als schoudertas, is de keuze enorm. Neem dus gerust eens een kijkje in onderstaand overzicht om te zien of er wat voor u bij zit! 

Schouderfietstassen voor iedereen
Van zakelijk, sportief en stijlvol, voor naar kantoor, voor trekking en toertochten, voor het boodschappen doen, voor naar de sportvereniging of naar school: er zijn schouderfietstassen voor iedereen. Elke tas heeft zijn eigen kenmerken, mogelijkheden en handigheden, die we uitgebreid beschrijven op de productpagina’s op deze website.

Willex fietstas en schoudertasOrtlieb Office BagNew Looxs kantoorfietstas

Schoudertas en enkele fietstas ineen
Veel enkele fietstassen zijn tegenwoordig voorzien van een afneembare en verstelbare schouderband, zodat u de tas gemakkelijk mee kan nemen wanneer u lopend verder gaat. Er zijn hippe en praktische shoppers waarmee u uw boodschappen kunt vervoeren, zowel op de fiets als aan uw schouder. Daarnaast hebben we enkele fietstassen met een zakelijker uitstraling, die als schoudertas of messenger bag zeer geschikt zijn voor naar het werk of school. Deze tassen zijn meestal voorzien van een laptopvak. Het merk New Looxs heeft veel schoudertassen voor op de fiets, zowel in shopper-uitvoering als voor kantoor. En dan zijn er nog de lichtgewicht, sportieve enkele fietstassen die speciaal gemaakt zijn voor trekking en langere fietstochten. Deze zijn vaak waterdicht. De Aqua Back-serie van Vaude is hiervan een goed voorbeeld.

Stuurtas en kleine schoudertas
Er zijn ook stuurtassen die van de fiets af als (kleine) schoudertas te dragen zijn. Deze stuur- en schoudertassen zijn er in compacte, sportieve varianten die soms zijn voorzien van een transparant vak bovenop voor een smartphone of kaart. Ideaal voor toertochten. Deze schouderstuurtassen zijn vaak verstevigd, waardoor ze hun vorm behouden. Maar er zijn ook stuurtassen in meer stadse, modieuze stijlen, voor dagelijks gebruik. Het merk Ortlieb heeft verschillende stuurtassen met een schouderband, net als KLICKfix Reisenthel, Willex en Basil.

Willex stuurfietstasOrtlieb Stuurtas BaristaKlickfix Reisenthel stuurtas schoudertas

Doordachte bevestigingssystemen
Op Fietstas.com hebben we schouderfietstassen voor aan het stuur en voor achterop, aan de bagagedrager. Met bevestigingssystemen die zorgen voor het grootste gemak. De meeste schoudertassen of enkele fietstassen bevestigt u eenvoudig met een haaksysteem aan de bagagedrager van uw fiets. Wanneer u bent aangekomen op uw bestemming, pakt u de tas er net zo gemakkelijk weer van af. Stuurtassen die ook te dragen zijn als schoudertas worden meestal met een adapter aan een stuurhouder vastgeklikt, bijvoorbeeld van KLICKfix. De adapters zijn in de meeste gevallen al voorgemonteerd op de achterkant van de stuurtas.

De bevestigingssystemen op een schoudertas voor op de fiets zijn vaak netjes weg te werken achter een klep of flap. Zo zitten deze niet in de weg wanneer u de tas aan uw schouder draagt. Bovendien is op die manier niet direct te zien dat de schoudertas ook een fietstas is.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de schoudertassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 31