Fietsrugzak

Ze worden steeds populairder: rugzakken voor op de fiets. Dit handige type fietstas is namelijk zeer functioneel. Ze zijn zo ontworpen dat ze comfortbale op uw rug zitten wanneer u fietst. Sommige neemt u handig mee op uw bagagedrager of in een fietskrat of fietsmand. Ideaal als u bent aangekomen op uw plaats van bestemming. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan fietsrugtassen, die in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Een rugfietstas is voor meerdere doelgroepen interessant. Zo zijn ze populair onder toer- en trekkingfietsers, maar ook onder forensen en schoolgaande jeugd. Een rugzak voor op de fiets doet qua uiterlijk niet onder voor een ‘gewone’ tas, zodat u er zonder problemen mee op het werk kunt verschijnen – of in het geval van kinderen – op school.

De handige eigenschappen van een fietsrugzak

Een rugfietstas beschikt over een aantal handige eigenschappen. We hebben ze hieronder even kort voor u op een rijtje gezet:

  • Een fietsrugzak draagt aangenaam. Dit komt mede omdat de meeste fietsrugzakken een gewatteerde achterkant hebben. Dit dient niet alleen ter bescherming van uw elektronica (zoals een laptop of iPad), het zorgt ook voor extra draagcomfort.
  • U kiest zelf hoe u de tas vervoert. Als u wilt kunt u de tas tijdens het fietsen op uw rug dragen, of ‘m plaatsen in een fietskrat of fietsmand voorop uw transportfiets. Rugfietstassen zijn voorzien zijn van een haaksysteem en kunt u eenvoudig aan uw achterdrager haken. Als uw fiets niet over een bagagedrager of voordrager beschikt, is het extra handig dat u een rugfietstas alsnog kunt gebruiken.
  • Ze zijn in verschillende maten en designs verkrijgbaar. We stipten het al even aan: een fietsrugzak is populair bij verschillende doelgroepen. Elk van hen stelt weer andere eisen aan een fietsrugzak. Vandaar dat we een ruim aanbod aan fietsrugtassen hebben opgenomen in ons assortiment. U vindt bij ons bijvoorbeeld hele sportieve modellen maar ook stoerdere exemplaren.

Verder vindt u bij ons ook specifieke typen fietsrugtassen zoals:

Kortom, wat voor fietsrugzak u ook zoekt, de kans dat u ‘m op Fietstas.com vind is groot!

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 19