Sportieve fietstassen

"Ik zoek een sportieve fietstas"

Fietsen is een sportieve bezigheid en fietstassen die qua uiterlijk én eigenschappen daarbij perfect passen, vindt u op Fietstas.com. Fietstassen die gemaakt zijn voor een toertocht, voor een weekend weg of zelfs voor een langere vakantie. Maar óók sportieve fietstassen die passen bij de dagelijkse gezonde ritjes; van huis naar werk, school, winkelcentrum of elders.  

Sportieve fietstassen zijn divers als het gaat om het type fietstas die het kan betreffen. Veel enkele fietstassen en dubbele fietstassen hebben een sportieve look. Maar ook bijvoorbeeld een sportieve schoudertas is eenvoudig te vinden in het assortiment van deze webshop Fietstas.com.

De term ‘sportieve fietstas’ is soms een ietwat subjectief begrip. Maar meestal spreken de vormgeving en de kleuren voor zich. Het lijnenspel, de opvallende accenten en de speelsheid van een sportieve fietstas wijken duidelijk af van bijvoorbeeld een strakke en/of degelijke design fietstas,  of van een typische herenfietstas of damesfietstas.

Ook de praktische eigenschappen kunnen een fietstas ‘sportief’ maken. Denk hierbij aan flexibel, zacht (maar stevig) materiaal, flexibiliteit van de sportieve fietstas in het algemeen, en onder andere aan de soort reflectie en aangepaste toepassingsmogelijkheden voor ledlamp én andere verlichting. 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 33