Minder dan € 30,-

Op zoek naar een dubbele fietstas, met een beperkt budget? Op deze pagina staan dubbele fietstassen met een prijs van minder dan 30 euro. Deze fietstassen zijn bijvoorbeeld van een budgetmerk of ze zijn momenteel in de sale. Ook vindt u hier de wat kleinere fietstassen. Al onze dubbele fietstassen zijn van goede kwaliteit en eenvoudig op de bagagedrager te bevestigen. 

Een dubbele fietstas kopen voor een echt lage prijs? We bieden een heel ruime keus. Zoveel dubbele fietstassen, zoveel merken en verschillen! Het grote voordeel van een dubbele fietstas is dat deze 'in één moeite door' enorm veel opbergruimte voor onderweg biedt. De mee te nemen spullen zijn er ook goed in te verdelen. Tweemaal een ruim compartiment - en vaak aangevuld met overige vakken - zorgt voor een wenselijke indeling én daarmee ook letterlijk voor balans. Plaats de dubbele fietstas achterop de bagagedrager - en stabiel fietsen of e-biken is wat dat betreft een vanzelfsprekendheid.

Past ook op de elektrische fiets
De meeste dubbele fietstassen kunnen ook prima worden bevestigd op een elektrische fiets. Is dit, zijnde een uitzondering, niet het geval? Dan vermelden we dat altijd duidelijk bij de productomschrijving.

Prijzen van dubbele fietstassen

Natuurlijk zijn prijs en budget vaak mede bepalend voor waarop de keuze valt. Een goedkope, eenvoudige fietstas met prima basiskwaliteit? Of gewoon goedkoop maar met al meer mogelijkheden en nog hogere mate van duurzaamheid? Iets duurder met extra kwaliteit, vernuftige onderdelen en andere, meer bijzondere eigenschappen? Of liever een dubbele fietstas die onvoorwaardelijk prijkt in de categorie 'exclusief'? Fietstas.com heeft ze allemaal.

Een dubbele e-bike tas voor elk budget
Het leuke van ons assortiment dubbele tassen voor fiets en e-bike is dat er zo veel keuze is; voor elke prijs, binnen ieders budget. Goedkoop of duur? Het is vaak een relatief begrip, want sterk gerelateerd aan wat de fietstas ervoor biedt. In welke categorie een voordelige fietstas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaalgebruik, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn niet zelden zelfs echt verrassend!

Goedkope dubbele fietstas - of liever een andere prijs?
Klik op de dubbele fietstas(sen) op deze pagina die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en we tonen u die tas(sen) tot in alle details. Zie de bijgaande grotere tassen voor fiets en e-bike met een prijs van maximaal 30 euro. Liever zoeken in een andere prijscategorie? Bekijk dan dit overzicht: 'Prijzen dubbele fietstassen'.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de dubbele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2