Witte fietstassen

Witte fietstassen. Een geheel effen witte fietstas of met een opdruk. Maak uw keuze. Fietstassen in deze blanco kleur zie je niet vaak, maar zijn juist daarom extra speciaal. Wie van schoon, fris wit houdt én van fietsen, kan hier kiezen uit verschillende soorten mooie tassen. Ook voor op de e-bike.

Fietstassen met wit of gebroken wit als basiskleur of met wit verwerkt in het design, zijn er in meerdere varianten. Van een fietstas met bloemenprint tot een witte fietstas met kleurtjes of het thema Amsterdam erop verwerkt. Een fietstas gemaakt van materiaal in het wit past goed bij een fiets of e-bike in dezelfde kleur, maar ook wit op een zwarte fiets is natuurlijk een goed ogende combinatie. Daarnaast zijn erveel fietstassen zélf die beide tegenpolen al in zich hebben!

Fietstas wit

Welke fietstas in het wit?

Welke witte fietstas u kiest? Kijk natuurlijk naar het uiterlijk. Maar bekijk ook de praktische mogelijkheden die de fietstas kan bieden. Er zijn van deze 'kleur' meerdere merken en soorten fietstassen. Van diverse modellen stuurtas tot dubbele tas en van 'gewone' enkele tas tot fietsrugzak. Elk heeft zo zijn eigen kenmerken. Soms fijn recht toe recht aan, soms verrassend veelzijdig. Bekijk hier onze collectie!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1