Fietstassen bedrukken met logo, bedrijfslogo en/of tekst

Een fietstas personaliseren of er een bedrijfslogo aan toevoegen? We kunnen vele soorten fietstassen bedrukken, bovendien van zeer goede kwaliteit. Ook fietskratten bestickeren en daarmee personaliseren kan met onze speciale print- en drukservice.

Hiervoor werken we samen met fietstas-leveranciers en -merken die gespecialiseerd zijn in het bedrukken en printen van fietstassen. Het merk Willex is hiervan een goed voorbeeld. Het merk Clarijs staat er eveneens goed om bekend. Het bedrukken en personaliseren van fietstassen of fietskratten kan al in aantallen vanaf 10 stuks.

Mogelijkheden, aantallen en prijzen

Bijna alle tassen van Willex zijn hiervoor geschikt. De prijzen (richtprijzen) van het bedrukken van een Willex fietstas met print van bijvoorbeeld tekst, bedrijfslogo of het logo van een vereniging, stichting of andere organisatie, zijn als volgt.

Eenmalige kosten:

  • Logo opmaak in 1 kleur: €53,95 (incl. btw)
  • Logo opmaak in 2 kleuren: €107,95 (incl. btw)

Kosten per bedrukking / fietstas:

  • Logo bedrukken: €5,40 (incl. btw) per tas, per zijde
  • Logo bedrukken aan beide zijden zoals op een dubbele fietstas (derhalve): 2x €5,40 (incl. btw)
  • Enkel tekstbedrukking: €4,50 (incl. btw) per zijde

Overige prijzen en wensen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We zorgen altijd voor een snelle levering.

 

Fietstas laten bedrukken

Goede kwaliteit fietstassen voor bedrukking

Ook Clarijs is een bekend fietstassenmerk dat gespecialiseerd is in het bedrukken van tassen met tekst en/of logo. Clarijs behoort net als Willex tot de betere fietstasmerken. Naast de mogelijkheid om de tas te bedrukken, hebt u met deze merken ook de zekerheid van goede kwaliteit. Des te belangrijker, enerzijds omdat de bedrukte fietstas dan veel langer zijn waarde zal behouden. Anderzijds omdat een (bedrijfs)logo natuurlijk wel de associatie moet hebben met een kwalitatief goede tas die er, ook na lange tijd, goed en netjes uit blijft zien.

Bedrukte fietstassen zorgen voor een unieke uitstraling, overal onderweg!

Fietsen is gezond. E-biken evenzeer. En ook een fietstas is een typisch Hollands product dat graag gebruikt én gezien wordt. Kortom, beheert uw bedrijf, onderneming, organisatie, stichting, vereniging, fietsverhuurbedrijf, camping of bijvoorbeeld gemeentelijk toeristenbureau een serie fietsen en e-bikes voor gratis gebruik dan wel verhuur? Voorzie deze dan van fietstassen met bedrukte print. Daarmee maakt u van eenieder die de fiets of e-bike gebruikt ‘rijdende reclamezuilen’ in de positieve en gezonde zin van het woord. Een betere vorm van sympathieke en tegelijk effectieve marketing, is er haast niet!

Fietstassen bedrukken met print, bedrijfslogo of ander logo: voor wie?

Een serie fietstassen kopen met print, met bedrijfslogo erop of met een ander logo. Het is een hartstikke leuk idee. Niet in het minst omdat het zorgt voor verbinding tussen personen en merk. Het personaliseren van een fietstas, door deze te bedrukken, is interessant voor meerdere soorten bedrijven en organisaties.

Bedrijven
Een vereniging, club of stichting zorgt hiermee voor méér connectie tussen de leden én meer naamsbekendheid. Voor ondernemingen is het al helemaal, commercieel gezien, een handige (en betaalbare) actie. Daarnaast is het kopen van een serie bedrukte fietstassen een logisch idee voor bijvoorbeeld fietsverhuurbedrijven. En voor bedrijven met een fietsenplan. En voor ondernemingen die e-bikes klaar hebben staan voor hun medewerkers.

Fietstas personaliseren

Gemeenten en toeristenbureaus | campings en bungalowparken
Vergeet ook niet gemeenten, VVV’s en overige Toerist Informatie Bureaus. En campings en bungalowparken. Rijden er in de stad, op het park, in de omgeving of elders in de regio veel fietsen en/of e-bikes van de gemeente, de camping of het bungalowpark? Dan slaat u ‘promotioneel-technisch’ met het bedrukken van de fietstassen meerdere vliegen in een klap.

TIP: uw personeel, vriendengroep of andere gewaardeerde groep personen / fietsers een bedrukte fietstas cadeau doen? Dit absoluut originele idee zal menigeen op prijs stellen!

Fietskratten personaliseren door deze te bestickeren

Naast het personaliseren van fietstassen, kan Fietstas.com dit ook doen voor fietskratten. Dat doen we dan niet door deze te bedrukken, maar door deze te bestickeren. Behalve fietstassen zijn ook de meest mooie fietskratten onderdeel van onze webshop. En het is een leuke, betaalbare optie om deze een gestickerde print mee te geven met logo, bedrijfslogo en/of tekst.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

TIP: Zie ook onze mogelijkheden voor het aanbieden van gevulde fietskratten als kerstpakket!

Welke soorten fietstassen zijn geschikt voor bedrukken / printen?

Er is veel mogelijk voor wie een fietstas wil laten bedrukken. Er zijn veel soorten tassen waarop dit kan. Een dubbele fietstas is één van de meest gebruikte voorbeelden. Ook een enkelvoudige fietstas (een pakaftas) is voor het printen van een tekst en/of logo zeker geschikt. Hetzelfde geldt voor bepaalde fietsrugzakken. Maar ook het bedrukken van kleinere fietstassen is in veel gevallen een optie, al is de print, de tekst en/of het bedrijfslogo natuurlijk vooral opvallend op de grotere fietstassen.

Aandachtspuntje
Houd er overigens rekening mee dat bij een matzwarte tas gemaakt van bisonyl, rondom de bedrukking er wat meer glans zal optreden. Dat komt door het proces van bedrukken waarbij er hitte vrijkomt. Bij een bedrukte fietstas gemaakt van een geweven stof of canvas zal dit effect niet plaatsvinden.

Kortom, er is véél mogelijk als het gaat om het printen of bedrukken van fietstassen en fietskratten. Meer informatie inwinnen bij Fietstas.com kan altijd en geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag verder!

 

Fietstas met bedrijfslogo Fietstassen met print Fietstassen laten bedrukken
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 8