Fietstas achter

Een fietstas voor achterop de fiets is naar alle waarschijnlijkheid het meest verkochte type fietstas. Onder een fietstas voor achterop vallen namelijk dubbele fietstassen én enkele fietstassen die aan de bagagedrager te bevestigen zijn. De keuze voor een fietstas voor achterop is dus enorm. In het overzicht op deze pagina vindt u alle fietstassen voor achterop de bagagedrager handig bij elkaar.

Wat fietstassen voor achterop gemeen hebben, is dat ze allemaal op of aan de bagagedrager bevestigd worden. Dubbele fietstassen bevestigt u doorgaans met een set riempjes en een enkele fietstas klikt u meestal door middel van twee haken aan de achterdrager. Het voordeel van een fietstas achterop is dat u er na bevestiging geen omkijken meer naar heeft. Bovendien vervoert u uw spullen veilig.

Welke achterfietstas kies ik?
Zoals gezegd is er ruime keuze wat betreft fietstassen voor achterop de fiets. We onderscheiden dubbele en enkele fietstassen maar ook binnen deze twee categorieën is de keuze groot. Toch is het wel handig om na te gaan of u liever een dubbele of enkele fietstas heeft. Een dubbele fietstas heeft als grote voordeel dat u hier doorgaans net wat meer in kunt vervoeren én u stabiel fietst. Een enkele fietstas heeft als groot pluspunt dat deze eenvoudig van de bagagedrager af te nemen is en daardoor ook los met u meegedragen kan worden.

Hoe groot mag de tas zijn?
Zowel dubbele als enkele fietstassen zijn er in diverse formaten. Maar als u specifiek op zoek bent naar een ruime fietstas, raden we een dubbele fietstas aan. Dubbele fietstassen zijn er met een inhoud van 30 of 40 liter, maar ook van 67 liter. U kunt in een dubbele fietstas dus lekker veel kwijt. Als een kleinere fietstas uw voorkeur heeft, kunt u kiezen voor een wat compactere dubbele fietstas die u permanent op de achterdrager laat zitten, of een enkele fietstas die u eenvoudig van de fiets af kunt nemen. Kijk dan naar onze pakaftassen, carry all bags of shoppers.

Kleuren en stijlen: de keuze is reuze
Uiteraard vindt u bij ons ook qua stijlen en kleuren veel verschillende soorten achtertassen. We verkopen effen fietstassen in allerlei stoere kleuren, maar hebben ook veel leuke en kwalitatief hoogwaardige achtertassen met prints. Uiteraard zijn al onze fietstassen van degelijke kwaliteit. Kortom, wat voor soort fietstas u ook zoekt voor achterop de fiets, de keuze dat er in onderstaand overzicht iets voor u bij zit is groot. Neem dus gerust eens een kijkje!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 58