Ortlieb vs Vaude fietstassen

Voor de sportieve fietser zijn er van diverse merken complete lijnen met fietsaccessoires verkrijgbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Ortlieb en Vaude. Zowel Ortlieb als Vaude richten zich op de outdoor trekking fietser en bieden fietsproducten aan van hoge kwaliteit, waaronder fietstassen. Op Fietstas.com verkopen we fietstassen van Vaude, zoals te zien in onderstaand overzicht. Deze tassen zijn bij ons direct te bestellen. U heeft ze dan de volgende (werk)dag in huis!

Vaude grossiert niet alleen in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige fietsaccessoires, de onderneming is ook sterk gericht op het nemen van maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid. Dit betekent dat ze bij het ontwikkelen van hun fietstassen kiezen voor duurzame materialen en productiemogelijkheden. Met een fietsaccessoire van Vaude weet u dus zeker dat u investeert in kwaliteit én in de toekomst. Daarnaast zijn de ontwerpen van dit betrouwbare Duitse merk bijzonder functioneel.

Fietstas.com: trotste aanbieder van de Vaude-fietsproducten
Ortlieb en Vaude zijn vergelijkbare merken maar wij hebben gekozen om op Fietstas.com de tassen van Vaude aan te bieden. In onderstaand overzicht vindt u de fietstassen van Vaude die wij verkopen handig bij elkaar. Een merk als Vaude is kritisch op met wie ze samenwerken. Wij van Fietstas.com zijn dan ook erg trots op het feit dat wij Vaude-fietstassen mogen verkopen. Heeft u een Vaude-tas gezien die u aanspreekt? Als u 'm voor 22.00 bestelt, heeft u uw fietstas morgen al in huis!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 25