Ortlieb vs Vaude fietstassen

Voor de sportieve fietser zijn er van diverse merken complete lijnen met fietsaccessoires verkrijgbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Ortlieb en Vaude. Zowel Ortlieb als Vaude richten zich op de outdoor trekking-fietser en bieden fietsproducten aan van hoge kwaliteit, waaronder fietstassen. Op Fietstas.com verkopen we fietstassen van beide Duitse merken, zoals te zien in onderstaand overzicht. Deze tassen zijn bij ons direct te bestellen. U heeft ze dan de volgende (werk)dag in huis!

Fietstassen van Ortlieb
Welke fanatieke (toer)fietser kent het Duitse merk Ortlieb niet? De fietstassen van Ortlieb staan bekend om hun waterdichtheid en de innovatieve ontwerpen en technieken. Daarnaast zijn de tassen functioneel, licht van gewicht en slijtvast. De producten hebben een lange levensduur en daarom zit er op Ortlieb-producten maar liefst 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.

Ortlieb biedt niet alleen robuuste fietstassen voor trekking en fietsvakanties, maar ook stijlvolle urban fietstassen voor fietsforenzen die dagelijks - met laptop en al - door weer en wind naar hun werk fietsen. En dan is er nog de High Visibility Line van Ortlieb: reflecterende fietstassen voor maximale zichtbaarheid en veiligheid. Ortlieb heeft een eigen bevestigingssysteem ontwikkeld voor hun tassen: het Quick-Lock-systeem. Dit systeem wordt steeds verder doorontwikkeld, met inmiddels speciaal voor kantoor- en stadsfietstassen het Quick-Lock 3-systeem.

Fietstassen van Vaude
Het merk Vaude ontwikkelt niet alleen kwalitatief hoogwaardige fietsaccessoires, de onderneming is ook sterk gericht op het nemen van maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid. Dit betekent dat ze bij het ontwikkelen van hun fietstassen kiezen voor duurzame materialen en productiemogelijkheden. Dankzij de gebruikte sterke materialen en tijdloze vormgeving gaan de tassen van Vaude lang mee. Een 'Made in Germany'-tas van Vaude heeft maar liefst 5 jaar garantie. Met een fietsaccessoire van Vaude weet u dus zeker dat u investeert in kwaliteit én in de toekomst.

De ontwerpen van dit betrouwbare Duitse merk zijn ook nog eens bijzonder functioneel. De trekking fietstassen van Vaude zijn 100% waterdicht, met gelaste naden, een rolsluiting en gemaakt van waterproof materialen zoals PVC-vrij canvas. Een voorbeeld hiervan zijn de tassen uit de populaire Aqua-lijn van Vaude. Ook Vaude heeft een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar bevestigingssysteem ontwikkeld voor hun fietstassen: het Quick Mount Release (QMR)-systeem. Naast trekking fietstassen heeft Vaude ook een bikepacking-lijn, met onder meer de Trailsaddle-zadeltassen en Trailfront-stuurtassen.

Fietstas.com: trotse aanbieder van Vaude en Ortlieb-fietsproducten
In onderstaand overzicht vindt u ons uitgebreide assortiment aan fietstassen van de beide merken handig bij elkaar. Merken als Vaude en Ortlieb zijn kritisch op met wie ze samenwerken. Wij van Fietstas.com zijn dan ook erg trots op het feit dat wij deze kwaliteitsmerken mogen verkopen. Heeft u een fietstas gezien die u aanspreekt? Als u 'm voor 22.00 bestelt, heeft u uw fietstas morgen al in huis!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 31