Ortlieb

Fietsmanden Ortlieb

Ortlieb is een merk met wereldfaam, geboren in Duitsland. Het begon in 1982 met het maken van fietstassen en andere uitrusting die van founder Hartmut Ortlieb hélemaal waterdicht moesten zijn. En anno nu? Nog steeds is 100% waterproof één van de peilers waar Ortlieb op vaart, maar dan met de meest innovatieve technieken. Terwijl de eerste fietstassen nog met de hand werden gemaakt, is het productieproces van Ortlieb nu geperfectioneerd, het assortiment enorm uitgebreid en zijn de gebruikte technieken de allerbeste in de fietstassenwereld.

De producten van Ortlieb staan bekend om het oerdegelijke materiaal en de perfect dichte afsluitingen, in de vorm van rolsluitingen, waterdichte ritsen, klittenbandsluiting en schuifsluitingen. Het design is mooi én heel herkenbaar: strak, praktisch en sportief. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Ortlieb.

Ortlieb fietstassen zijn gewild bij fietsers, e-bikers, toerfietsers, racefietsers en andere sportieve fietsers. Van fietstassen voor naar kantoor, tot waterproof tassensets, stuurtassen, frametassen, fietsmanden voor shoppen en zadeltassen voor toertochten en bikepacking.

Fietsmanden van Ortlieb

De fietsmanden van Ortlieb zijn geschikt voor achterop of voor aan het stuur van een fiets of elektrische fiets. Ze zijn gemakkelijk op de fiets te bevestigen, vaak met een voorgemonteerde adapter en een stuurhouder of achterop met een Top-Lock adapter. Bekende modellen fietsmanden van Ortlieb zijn de trendy fietsmand Up-Town voor aan het stuur en de bagagedragertas Up-Town Rack voor achterop.

Garantie van Ortlieb

Tassen en andere producten van Ortlieb zijn oersterk, 100% waterdicht en slijtvast. De producten hebben dus een zeer lange levensduur. Om die reden zit er op Ortlieb-producten maar liefst 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Hier leest u meer over de garantieprocedure van Ortlieb.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2