Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een Duits bedrijf dat in 1981 is opgericht. Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Jack Wolfskin is dan ook één van de grootste bedrijven in de sector van kampeer- en trektochtspullen. Het assortiment van het bedrijf bestaat onder andere uit kleding, schoenen en rugzakken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en uit slaapzakken en tenten. In onze webshop vindt u vooral de fietsrugzakken voor trekking, dagrugzakken en bikepackingtassen van Jack Wolfskin.

Jack Wolfskin fietsrugzakken

'Outdoor' is de wereld van Jack Wolfskin. Daarbij horen onder andere rugzakken die veel comfort bieden voor lange tochten op een MKB of andere (toer)fiets. Voorbeelden van de fietsrugzakken voor toertochten zijn de Velocity, de Velo Jam en de Moab Jam Pro. Deze rugtassen zijn voorzien van het comfortabele, ventilerende AEROSHAPE-draagsysteem en bieden ruimte voor het meenemen van een drinksysteem. Daarnaast hebben deze sportieve rugtassen een helmhouder, een regenhoes en reflectie. 

Jack Wolfskin rugzakken

Ook dagrugzakken van Jack Wolfskin

Een rugzak van Jack Wolfskin is overigens niet alleen geschikt voor outdoor, maar ook voor dagelijks gebruik, of voor een lang weekend weg. Zo zijn veel van de dagrugtassen van Wolfskin uitgerust met een gevoerd of gewatteerd laptopvak en vele andere praktische opbergmogelijkheden. Voorbeelden van de dagrugzakken van Wolfskin zijn de ruime rugzak Jack.Pot De Luxe en rugzak Perfect Day. Het Duitse merk heeft verder meerdere systemen ontwikkeld op het vlak van belastbaarheid van het materiaal (Armatech Plus, bijvoorbeeld) en extra draagcomfort (de Snuggle Up, bijvoorbeeld). Compressiebanden, diverse ordeningsmogelijkheden voor uw spullen (ook zaken als een flesje drinken en de paraplu): over alles is professioneel nagedacht. Oók voor jongeren en kinderen.

De Jack Wolfskin Perfect Day, Jack.Pot, Velocity, Velo Jam, Piccadilly, Berkely, Royal Oak, Nighthawk, Proton, Halo, Crosstrail, Little Joe, Warwick, Neuron, Moab Jam, Bondi, TRT, Queensbury, Buttercup, Maroubra, Ancona en Cariboo...... dit zijn heel wat voorbeelden van rugzakken van Jack Wolfskin die in deze shop te koop zijn. De rugzakken van Wolfskin moeten functioneel zijn, beschermen, warm en droog houden én comfortabel zijn. En bovendien jarenlang meegaan. Daarover is Jack Wolfskin op de eigen website ook erg duidelijk. En als partner sluit Fietstas.com zich daar graag bij aan. 

Bikepacking-fietstassen van Jack Wolfskin

Naast rugtassen maakt Jack Wolfskin ook bikepacking-fietstassen, zoals de tassen uit de Morobbia-lijn. Van frametas en stuurtas tot zadeltas, de Morobbia-fietstassen zijn ideaal voor sportieve fietsers die lange tochten maken of op fietsvakantie gaan. Dankzij het materiaal en de waterafstotende YKK-ritssluitingen zijn deze tassen waterdicht. De tassen uit deze lijn zijn bovendien bluesign®-gecertificeerd, wat staat voor veilige textiele stoffen, een milieuvriendelijke productie en het verantwoorde gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Morobbia Seat Bag

En Jack Wolfskin heeft nog meer sportieve fietstassen, zoals de Rack Bag Flash Black met een inhoud van 22 liter voor aan de achterdrager, de Seat Bag en stuurtas Handlebar Bag 2in1 Flash Black. De tassen uit deze reeks zijn voorzien van een reflecterende print, zodat u wordt gezien in het donker!

Milieubewust

Jack Wolfskin zet zich in voor bescherming van het milieu. Alle materialen die zij tijdens de productie gebruiken worden zo duurzaam mogelijk vervaardigd. Zo zijn alle kledingproducten, tassen en rugzakken sinds 2019 100% PFC-vrij!

U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken: door goede informatievoorziening op deze site, door desgewenst deskundig telefonisch advies, door betrouwbare en snelle verzending. 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 5