Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een Duits bedrijf dat in 1981 is opgericht. Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Jack Wolfskin is dan ook één van de grootste bedrijven in de sector van kampeer- en trektochtspullen. Het assortiment van het bedrijf bestaat onder andere uit kleding, schoenen en rugzakken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en uit slaapzakken en tenten. In ons assortiment vindt u vooral tassen en rugzakken van Jack Wolfskin.

Jack Wolfskin zet zich in voor bescherming van het milieu. Alle materialen die zij tijdens de productie gebruiken worden zo duurzaam mogelijk vervaardigd. Zo zijn alle kledingproducten, tassen en rugzakken sinds voorjaar/zomer 2019 100% PFC-vrij!

Jack Wolfskin rugzakken

'Outdoor' is de wereld van Jack Wolfskin. Daarbij horen onder andere rugzakken die veel comfort bieden voor lange tochten op een MKB of andere (toer)fiets. De rugzakken van Wolfskin moeten functioneel zijn, beschermen, warm en droog houden én comfortabel zijn. Bovendien lang, nee jarenlang meegaan. Daarover is Jack Wolfskin op de eigen website ook erg duidelijk. En als partner sluit Fietstas.com zich daar graag bij aan. 

Jack Wolfskin rugzakken

Ook dagrugzakken van Jack Wolfskin

Een rugzak van Jack Wolfskin is overigens niet alleen geschikt voor outdoor, maar ook voor tussendoor gebruik in het leven van alledag. Of voor een lang weekend weg. Zo zijn veel van de rugtassen uitgerust met een gevoerd of gewatteerd laptopvak en vele andere praktische opbergmogelijkheden. Het Duitse merk heeft verder meerdere systemen ontwikkeld op het vlak van belastbaarheid van het materiaal (Armatech Plus, bijvoorbeeld) en extra draagcomfort (de Snuggle Up, bijvoorbeeld). Compressiebanden, diverse ordeningsmogelijkheden voor uw spullen (ook zaken als een flesje drinken en de paraplu): over alles is professioneel nagedacht. Oók voor jongeren en kinderen.


De Jack Wolfskin Phoenix, Perfect, Jack.Pot, Velocity, Piccadilly, Berkely, Royal Oak, Nighthawk, Proton, Halo, Kingston, Crosstrail, Little Joe, Heathrow, Warwick, Neuron, Moab Jam, Bondi, Grow Up, TRT, Little TRT, TRT School, Queensbury, Buttercup, Delta Bag, Maroubra en Looks...

... het zijn alvast heel wat voorbeelden van rugzakken van Jack Wolfskin die in deze shop te koop zijn. Let ook eens op de prijs. En profiteer van de zekerheid dat wij er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken: door goede informatievoorziening op deze site, door desgewenst deskundig telefonisch advies, door betrouwbare en snelle verzending. Zie ook onze reviews.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 6