Fietstas Wehkamp

Op zoek naar een fietstas bij Wehkamp? Dan zoekt u waarschijnlijk een degelijk en betrouwbaar product, van een bekende winkelketen. Echter, ook Fietstas.com is zeer betrouwbaar te noemen als het gaat om fietsaccessoires. Fietstas.com is namelijk al jarenlang een autoriteit op het gebied van fietstassen. Ook bij ons bent u dus verzekerd van service en kwaliteit.

Bovendien zijn de fietstassen op Fietstas.com het hele jaar door te verkrijgen. Bij Wehkamp is dit niet het geval. Dit kan een nadeel zijn als u direct een fietstas nodig heeft. Bij ons zijn de fietstassen vrijwel altijd direct vanuit voorraad leverbaar. U heeft uw fietstas na bestelling dus de volgende dag al in huis!

Uitgebreid assortiment
Ons assortiment is zeer uitgebreid. U vindt bij ons dus vele soorten fietstassen, in diverse formaten en in allerlei kleuren of met een leuke print. Al onze fietstassen zijn eenvoudig op de fiets te bevestigen. Vaak zijn ze waterafstotend en voorzien van reflectie. U heeft de keuze uit veel verschillende modellen. We verkopen uiteraard dubbele fietstassen en enkele fietstassen, maar zijn ook gespecialiseerd in specifieke typen tassen. Denk bijvoorbeeld aan fietstassen voor op de kinderfiets, voor op de e-bike of voor woon-werkverkeer

Unieke productfoto’s en uitgebreide productinformatie
Een ander groot voordeel van Fietstas.com is de uitgebreide productinformatie die u bij elk van onze fietstassen vindt. Ook voegen we altijd unieke foto’s toe, zodat u een goed beeld krijgt van de tas op en los van de fiets. Zo weet u dus precies wat u koopt en of de tas van uw keuze op uw fiets past.

Kortom, als u op zoek bent naar een fraaie, degelijke, scherp geprijsde fietstas zult u in onze gespecialiseerde fietstassen-shop net zo goed uit de voeten kunnen als bij de Wehkamp!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 55