Vind hier fietstassen voor de elektrische fiets!

Bij het kopen van een e-bike fietstas wilt u er zeker van zijn dat deze fietstas ook daadwerkelijk goed past op uw eigen elektrische fiets. Het cruciale punt daarbij is dat de accu van de fiets de tas en de bevestiging daarvan niet in de weg moet zitten. Daarom staan hier alle geschikte e-bike fietstassen, waarbij u kunt kiezen uit de 'enkele' fietstassen en de dubbele varianten die (ook) gemaakt zijn voor op de e-bike.

De meeste fietstassen passen gewoon op de elektrische versie van de traditionele tweewieler. Zo vallen de dubbele tassen doorgaans gewoon over de accu heen, wanneer deze batterij zich bij de bagagedrager bevindt. Bij de enkele fietstassen en pakaftassen is het bij het plaatsen van de haken wel van belang dat daar genoeg ruimte voor is tussen de accu en de drager.

Diverse fietstassen zijn geschikt voor de gemotoriseerde fiets
Daarnaast kunt u voor uw e-bike ook een stuurtas, zijtas, voortas, frametas of zadeltas kopen. Op Fietstas.com staan fietstassen voor alle merken e-bikes, van Sparta tot Stella, van Bosch tot Gazelle, van Batavus tot Cortina, maar ook voor alle wat minder bekende merken van de moderne fiets.

Zie hier alle fietstassen die passen op de elektrische fiets!

 

Lees meer