Fietstas aktetas - ideale en multifunctionele kantoorfietstassen

Voor de fietsende forens hebben we fietstassen die tevens dienst doen als aktetas of kantoortas. Deze tassen zijn zo ontworpen dat ze niet alleen gemakkelijk mee te nemen zijn op de fiets, maar ook los van de fiets prima te gebruiken zijn. Ze zijn doorgaans voorzien van een speciaal vak voor uw laptop of tablet, en bieden ruimte voor het meenemen van dossiers of paperassen. U vindt al onze kantoorfietstassen in het overzicht hieronder.

Aktetassen voor op de fiets zijn zo ontworpen dat ze zowel op de fiets als los van de fiets handig met u mee te dragen zijn. U bevestigt ze door middel van twee haken eenvoudig aan de achterdrager en eenmaal aangekomen op bestemming klikt u de tas net zo eenvoudig weer los. Vervolgens gebruikt u het handvat of de handige schouderriem om de tas met u mee te nemen.

Waterafstotend en genoeg ruimte voor uw spullen
De meeste aktetassen zijn waterafstotend of zelfs waterdicht. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw werkspullen – en eventueel uw laptop – veilig en droog overkomt. Ook zijn onze aktetassen voor op de fiets doorgaans voorzien van genoeg losse vakjes voor het opbergen van uw kantoorspulletjes.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3