Fietstassen voor de plooifiets / vouwfiets

Zoekt u een fietstas voor op uw plooifiets? Dan bent u op Fietstas.com aan het juiste adres. In onderstaand overzicht vindt u al onze fietstassen die geschikt zijn voor de plooi- of vouwfiets handig bij elkaar. U heeft de keuze uit verschillende soorten fietstassen. Neem dus gerust eens een kijkje. Meer informatie over de soorten fietstassen volgt hieronder.

Kleine dubbele fietstas
Wilt u een fietstas die u permanent op uw plooifiets kunt laten zitten? Kies dan voor een kleine dubbele fietstas. Een dubbele fietstas biedt u de mogelijk om genoeg spullen mee te nemen onderweg. Zorg er wel voor dat u niet een te groot exemplaar uitkiest, want dan past deze niet op de achterdrager. Ook kan het dan zijn dat de fietstas op de grond komt tijdens het fietsen. De dubbele fietstassen in onderstaand overzicht zijn speciaal geselecteerd op hun kleine formaat.

Kleine enkele fietstas
Ook een (kleine) enkele fietstas is handig voor op de vouwfiets. Enkele fietstassen zijn doorgaans door middel van twee haken op de achterdrager te klikken. Dit type tas is dus snel te bevestigen én weer los te maken. Handig als u uw fiets in elkaar wilt klappen. Ook bij enkele fietstassen geldt: kies een bescheiden exemplaar.

Schoudertas (met schouderband)
Desgewenst kunt u ook kiezen voor een enkele fietstas met afneembare schouderband. Deze kunt u aan uw bagagedrager haken of over uw schouder meenemen. De tas is daardoor ook handig los van de fietst met u mee te dragen. Een ander voordeel van deze zogenaamde messenger bags is dat ze vaak een apart vak hebben voor uw laptop of tablet.

Zadeltas of stuurtas
Als laatste willen we graag onze zadel- en stuurtassen onder de aandacht ook brengen. Ook deze zijn namelijk ideaal voor op de plooifiets. Zadel- en stuurtassen zijn namelijk niet alleen lekker compact, ze zijn ook erg eenvoudig te bevestigen. Zadeltassen bevestigt u óf met bandjes, óf met een speciaal kliksysteem onder uw zadel. Stuurtassen bevestigt u bijna altijd door middel van een kliksysteem aan de stuurpen. U kunt dit soort tassen dus ook gemakkelijk weer van de fiets afnemen.

Let op: er zijn veel verschillende soorten plooifietsen verkrijgbaar, in diverse formaten. Bekijk dus ook altijd zelf goed of de fietstas van uw keuze op uw fietst past.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3