Grijze fietsmanden

Naast de meer traditionele bruine en witte fietsmanden, vindt u op Fietstas.com ook grijze fietsmanden. Een grijze fietsmand is stylish en basic, maar valt vaak toch net wat meer op dan een witte fietsmand. Bovendien past een grijze fietsmand bij elke kleur fiets.

Dat de juiste kleur fietsmand afhangt van je persoonlijke voorkeur, is niets nieuws. Maar voor eenieder die een tint zoekt waarmee hij of zij altijd goed zit, is grijs een goede keus. Er zijn bovendien verschillende soorten grijs terug te vinden in onze manden. We hebben donkergrijze – of antracietkleurige - fietsmanden, maar ook lichtgrijze en zilverkleurige.

Een grijze fietsmand is tijdloos

Grijs (of zilver) is een gewilde kleur voor een fietsaccessoires. De kleur is tijdloos, hip, stoer én elegant. Een grijze fietsaccessoire zorgt voor een fris kleuraccent, maar is niet overdadig. Of u nu een stalen of rieten fietsmand kiest, de kleur past ongetwijfeld bij uw fiets. Bovendien is een grijze fietsaccessoire goed te combineren met andere fietsaccessoires, van welke kleur dan ook.

Grijze fietsmanden: welke mag het zijn?

We hebben stalen stuurmanden in de kleur grijs maar ook grijze kratmanden, buikmanden en bakkersmanden gemaakt van riet. Ook hebben we een speciale hondenmand in het grijs. Kies eenvoudig de benodigde maat en u vindt een mooie grijze fietsmand passend bij uw fiets of e-bike.

In het overzicht hieronder vindt u alle grijze fietsmanden. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

Op zoek naar een grijze fietskrat? Neem dan eens een kijkje in onze categorie fietskratten.

Grijze fietsmand kopen in welke webshop?

We hebben fiets- en e-bike manden voor achterop van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren een hoge kwaliteit. Dat betekent dat deze fietsaccessoires lang meegaan én lang mooi blijven. Dat is extra van belang omdat een fietsmand per definitie dienst doet in de buitenlucht. Hoewel we in het geval van een rieten mand óók benadrukken dat deze grondstof een natuurproduct is - en daarmee hoe dan ook onderhevig is aan bijvoorbeeld splijten - draagt de beste kwaliteit bij aan een langdurige mooie uitstraling.

Fietsmanden webshop met goede reviews

Daarom: kies bij het kopen van een grijze fietsmand voor Fietstas.com. Dan bent u ook verzekerd van een goede en betrouwbare service, in alle opzichten. U bent hier immers in een fietstassen en fietsmanden webshop met goede reviews.

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en/of elektrische fiets? Kijk dan bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een fietsmand zoals in de kleur grijs. Ook vindt u er informatie over het 'hoe en wat' bij het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle fietsmanden in het grijs in ons assortiment!

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de grijze fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2