Grijze fietsmanden

Behalve fietskratten zijn ook fietsmanden er in verschillende kleuren. Naast de meer traditionele bruine fietsmanden en witte fietsmanden, vindt u op Fietstas.com ook grijze fietsmanden. Een grijze fietsmand is stylish en basic maar valt net wat meer op dan een witte fietsmand. Bovendien past een grijze fietsmand bij elke kleur fiets.

Met grijs zit u altijd goed

De juiste kleur fietsmand voor uw fiets hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur, maar als u een tint zoekt waarmee u altijd goed zit is grijs een goede keuze. Er zijn verschillende soorten grijs. We hebben donkergrijze – of antracietkleurige - fietsmanden in het assortiment maar ook lichtgrijze en zilverkleurige.

Een grijze fietsmand is tijdloos

Grijs (of zilver) is een gewilde kleur wat fietsaccessoires betreft. De kleur is tijdloos, hip, stoer én elegant. Een grijs fietsaccessoire zorgt voor een fris kleuraccent maar is niet overdadig. Of u nu voor een stalen of rieten fietsmand kiest, u kunt er zeker van zijn dat de kleur grijs bij uw fiets past. Bovendien is een grijs fietsaccessoire ook goed te combineren met eventuele andere fietsaccessoires.

Grijze fietsmanden in verschillende uitvoeringen en groottes

U vindt op Fietstas.com verschillende grijze fietsmanden. Zo hebben we stalen stuurmanden in de kleur grijs maar ook grijze kratmanden, buikmanden en bakkersmanden, gemaakt van riet. Ook hebben we een speciale hondenmand in de kleur grijs in het assortiment. Grijze fietsmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo vindt u altijd een grijze fietsmand die past op uw fiets.

In het overzicht hieronder vindt u alle grijze fietsmanden handig bij elkaar. U hoeft er alleen nog maar eentje uit te zoeken die u aanspreekt!

Bent u op zoek naar een grijze fietskrat? Neem dan eens een kijkje in onze categorie fietskratten.

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1