Vrolijke fietstassen

Vrolijke fietstassen? Ook die hebben we wel! Onder de paar duizend fietstassen en e-bike tassen die u bij ons voordelig kunt kopen, zijn er natuurlijk ook vele, vele vrolijke bij. Zowel voor dames, heren als andere volwassenen en, niet te missen, voor jongens en meisjes op hun kinderfiets. Voorbeelden: een fietstas met bloemen. Een fietstas met vrolijke kleuren. Een fietstas met een vrolijke, gemêleerde print. Of een combinatie hiervan. Een fietstas met prinsessen. Of natuurlijk: een roze fietstas. Een fietstas om blij van te worden? Bekijk de vrolijkheid op deze pagina!

Een vrolijke fietstas... met stippen, met bijen, met het thema Frozen, met Disney, met vrolijke, gekleurde strepen, met hartjes, met magnolia's, met paarden, met poezen, met een hond, met sterren, met kikker en zijn vriendjes, met vlinders, met Hello Kitty, met gevaarlijke... edoch stiekem vrolijke piraten... fietstassen in de teint zongeel, fietstassen met planten, city print of andere opbeurende elementen... zoals bijvoorbeeld een fiets met fietskrat (zie foto)?!

Vrolijke fietstassen


Vrolijke fietstas kopen?

Word blij: met een goede fietstas met hartstikke leuke print, kleur of combinatie van beide. Of, als de tas voor een jongen of meisje bestemd is: met een echte kinderopdruk. En word óók blij van de kwaliteit van de tas, onze snelle verzending en het gebruiksgemak op de fiets. Op donkere én... hopelijk vooral veel vrolijke dagen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3