Fietsmanden met haken

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Een stuurmand met haken hangt u gewoon even aan het stuur! En u haalt zo'n fietsmand natuurlijk ook zo weer van het stuur, als u bijvoorbeeld de mand wilt meenemen voor het boodschappen doen. Ook handig voor kinderen.

Er zijn veel moderne ophangsystemen op de markt voor fietsmanden en fietstassen. Die systemen staan allemaal beschreven op Fietstas.com. Slimme, zelfs ingenieuze kliksystemen bijvoorbeeld. Er zijn daarop meerdere varianten, ontwikkeld en gemaakt door verschillende merken. Ze zijn tot in de detail gemaakt om snel van fietsaccessoire te kunnen wisselen. De tas of mand die ervoor geschikt is - of met een bijbehorende adapter er geschikt voor kan worden gemaakt - kan er én snel én solide mee vast op de fiets of e-bike. Over die verschillende fietstas - en fietsmand bevestigingssystemen kun je op onze site een uitgebreide toelichting vinden. Je leest er over KLICKfix, het BasEasy systeem, het MIK-systeem, Snap-it / Racktime, AVS, CarryMore en nog wel meer. 

Fietsmanden die gewoon met een haak te bevestigen zijn

Naast alle genoemde doordachte systemen, zijn er ook nog de good-old haken waarmee een fietsmand te bevestigen is. Gewoon met haken om het stuur. In veel gevallen is dat prima en goed, veilig en stabiel genoeg. Ook qua gemak is er bij deze manden geen noodzaak tot 'moeilijk doen'. Het hangt er ook vanaf hoe u de mand precies wilt gebruiken. Zo kan één van de genoemde doordachte systemen uitkomst bieden als u wilt kunnen wisselen van mand, tas, meerdere manden of meerdere tassen. Vallen deze binnen hetzelfde systeem dan is bijvoorbeeld een adapter van MIK, BasEasy of CarryMore een slimme optie. Maar als u gewoon een mand op en af de fiets / elektrische fiets wilt kunnen doen, dan zijn fietsmanden met een haak in al hun eenvoud een uitstekende optie. U vindt ze op deze pagina.

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsmanden met haaksysteem
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1