Trekkingfiets rugzak

In de zoektocht naar een mooie, goede, geschikte trekking fietstas is er keuze uit verschillende typen. Zo kunt u kiezen voor fietstassen voor op de bagagedrager of juist met bevestiging aan het voorwiel. Daarnaast is er voldoende te kiezen uit de frame-, stuur- of zadeltassen. Maar ook trekking fietsrugzak is een slim alternatief. Rugtassen voor op de fiets zijn ideaal, want ze zijn ook gemakkelijk los van de fiets te gebruiken.

Het grote voordeel van een fietsrugzak is dat deze doorgaans zowel op de fiets als los van de fiets meekan. De meeste fietsrugtassen zijn met twee haken eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen. Met een trekkingrugtas kunt eenvoudig wijze (extra) bagage meenemen op de fiets. Is de bagagedrager vol? Of aangekomen op de plaats van bestemming? Draag de rugzak dan gewoon op de rug.

Fietsrugtassen met optimaal draagcomfort
Of u nou korte of lange afstanden fietst, wanneer u een fietsrugzak draagt moet deze comfortabel zitten. Zaken als een gewatteerde achterkant en zachte schouderbanden kunnen dan het verschil maken. Natuurlijk telt ook de inhoud van de rugzak mee. Als u een groot exemplaar kiest en deze ruimte volop gebruikt, zal het zwaarder fietsen zijn dan met een kleiner exemplaar.

Trekking rugzak van goede kwaliteit

Zoals met alle trekking fietstassen is ook de kwaliteit van een trekking rugzak van belang. Aangezien de rugzak vooral buiten gebruikt wordt, is het wel zo fijn als deze waterafstotend is. Ook wilt u waarschijnlijk genoeg opbergmogelijkheden voor uw spullen. Daarnaast zijn veel fietsrugzakken voorzien van reflectie, voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Kortom, een rugfietstas is voor de trekking fietser een waardevolle aanvulling op zijn of haar fietsuitrusting!

 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de rugzakken voor de trekkingfiets
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!
Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 9