Trekkingfiets rugzak

Als u op zoek bent naar een trekking fietstas heeft u de keuze uit verschillende typen tassen. Zo kunt u kiezen voor fietstassen voor op uw bagagedrager of aan het voorwiel. Daarnaast heeft u keuze uit frame-, stuur- of zadeltassen. Maar u kunt ook kiezen voor een trekking fietsrugzak. Rugtassen voor op de fiets zijn ideaal omdat u ze ook gemakkelijk los van de fiets kunt gebruiken.

Het grote voordeel van een fietsrugzak is dat deze doorgaans zowel op de fiets als los van de fiets meegenomen kan worden. De meeste fietsrugtassen zijn door middel van twee haken eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen. Is uw bagagedrager vol of bent u op uw bestemming aangekomen? Dan draagt u de rugzak gewoon op uw rug. Met een trekkingrugtas kunt u op eenvoudige wijze (extra) bagage meenemen op de fiets.

Fietsrugtassen met optimaal draagcomfort
Of u nou korte of lange afstanden fietst, wanneer u een fietsrugzak draagt moet deze comfortabel zitten. Zaken als een gewatteerde achterkant en zachte schouderbanden kunnen dan het verschil maken. Natuurlijk telt ook de inhoud van de rugzak mee. Als u een groot exemplaar kiest en deze ruimte volop gebruikt, zal het zwaarder fietsen zijn dan met een kleiner exemplaar.

Trekkingrugzak van goede kwaliteit
Zoals met alle trekking fietstassen is ook de kwaliteit van een trekking rugzak van belang. Aangezien de rugzak vooral buiten gebruikt wordt, is het wel zo fijn als deze waterafstotend is. Ook wilt u waarschijnlijk genoeg opbergmogelijkheden voor uw spullen. Daarnaast zijn veel fietsrugzakken voorzien van reflectie, voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Kortom, een rugfietstas is voor de trekking fietser een waardevolle aanvulling op zijn of haar fietsuitrusting!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 10