Willex

De merknaam Willex staat synoniem voor producten met karakter. Zij ontwikkelen producten met als kenmerken: sterk, robuust en stoer. De Belgische producent van fietstassen heeft als motto: "The bike dies, the bag doesn't". De producten van Willex worden o.a. gecontroleerd op kleurechtheid, waterdichtheid, treksterkte en scheurweerstand.

Het bijzondere karakter van de producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven.

De inspiratie voor de producten doet Willex op in landen met een echte fietscultuur. Opgroeien met fietsen is een onderdeel van het dagelijks leven en de perfecte bron van informatie en inspiratie.

De basis voor productontwikkeling en research ligt daarom in de Benelux. In deze regio’s worden nieuwe producten en collecties bedacht, getest en verbeterd voordat ze geschikt gemaakt worden voor de mondiale markt.

De productie van Willex artikelen vindt plaats in eigen fabrieken in Azië en gebeurt volgens Europese maatstaven voor milieu en veiligheid. Vanuit kantoren in Hong Kong en België worden de producten mondiaal gedistribueerd. Zo kan men in elk stap van het proces, van ontwerp tot productie en distributie, de beste kwaliteit garanderen.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 6