Stuurmand

Op deze pagina: een overzicht van alle stuurmanden op Fietstas.com. Stuurmanden kunt u eenvoudig vastklikken en weer losmaken via een simpel kliksysteem. Zoals bijvoorbeeld het bevestigingssysteem van BasEasy. Een andere, doeltreffende methode is de simpele bevestiging van de stuurmand met twee haken. Stuurmanden zijn er in uiteenlopende formaten en ze zijn gemaakt van riet / rotan, staal / metaal of kunststof. Doorgaans hebben de stuurmanden een handvat. Dit maakt ze direct toepasbaar om ook los van de fiets gemakkelijk mee te nemen.

Op onze productfoto's is onder andere goed te zien hoe de bevestiging werkt van de desbetreffende stuurmand.

Aandachtspunt bij het kopen van een rieten stuurmand
Kiest u voor een stuurmand gemaakt van riet? Het aantrekkelijke daaraan is dat het een natuurproduct is. Dit houdt echter óók in dat de afmetingen enigszins kunnen afwijken van de (zo precies mogelijk geschatte) afmetingen op de site. Verder kán riet splijten of op sommige plekken verkleurd raken. Dit is inherent aan het (mooie) materiaal van dit type stuurmand!

Klassieke én hippe, mooie stuurmanden

Deze online afdeling met tal van stuurmanden omvat meerdere uitersten. Natuurlijk zijn hier de vele, klassieke uitvoeringen te vinden. Zoals de stuurmanden - rond of vierkant - gemaakt van riet. Maar u vindt hier ook manden in mooie stoffen en patronen. Net als zeer kleurrijke en andere hippe stuurmanden. Varianten met een bloemrijk of anderszins bijzonder motief. En ook onze collectie stoere stuurmanden en 'metalen juweeltjes' komen hier zeker aan bod!

Let ook eens op de details. Zoals de solide hengsels met soms fluweelzachte handvatten. Of bijvoorbeeld de praktische afsluitmogelijkheid met aansnoerkoord. Alle betreffende stuurmand-details brengen we bij elk product goed in beeld. Naast de manden zelf vindt u op onze website ook losse accessoires voor fietsmanden. Van bevestigingsset tot hondenkussen, van adapter tot hippe fietsmand-inlay. Een mooie fietsmand vinden én elke, mogelijk bijbehorende accessoire? Fietstas.com!

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de stuurmanden voor fiets en e-bike
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3